Ako byť belšia ? Ja som bledý tip ale nie som taka uplne bielo biela, skor taka ružovejšia bledšia.. taka proste ako vacsina ludi europ. tipu. Ale chcela by som byť co najlepšie proste ma peknu bielu pleť, nieco ako dita von teese... proste PALE SKIN.. lebo mi ide na nervy že všetci sa len opaľuju a solarkuju mne sa to už nepáči, nechápem to ako to možu robiť ked vedia že to nie je zdravé a strašne otrepané... nechce sa mi už ani opalovat ja vždy len ocerveniem a aj 3 dni trvá kym to kusocek zhnedne a za tyzden dva max mesiac som zas bledá, preto sa mi páci byť takou krásne aristokraticky bielou.. niekde na youtube som našla že baby si davali do sprcháca bikárbonu sodu ze im to kus pomohlo alebo citronou stavou sa umývali.. alebo jogurt si dávali a mlieko do kupela.. ja sa už natieram 50tkou od minuleho leta som sa neopalovala.. som taky typ tmave hnede vlasy aj obocie, vela znamienok, hnede oci svetlá pleť... tak viete nejaké tipi?...
Ako si zosvetliť pleť a pokožku?
Klub mladých fetišistiek. Pozdravuje vás vitamín D.
PS: ajtak nie ste žiadne modelky.
AHááá TO MLIEKO mam ako použit ? vyliat krabicu do vane a lezat v tom?:: papája ako spravit tu masku?... ja sa slnku viac menej vyhýbam..som taky domased bohuzial a natieram sa 50tkou.. men sa to strasne páci... plus cierne oblecenie a cervene pery a nechty.. uúú krása
sadni si a preciatj si svoj prispevok..zda sa ti normalny?
ELOCOM patrí do skupiny Patrí do skupiny silných. To ani neskúšaj, je to hormón na predpis a účinok trvá iba 24 hodín. Si prečítaj nežiaduce účinky. To za bledú pleť nestojí ani náhodou. Stenčovanie kože,rast chĺpkov v okolí úst a veľa veľa ďaľšiehe, potom by si bola kočka.
normálne aj na nete si možeš kupit bieliaci krém.Ja sa nemusím ani opalovat vždy mám tmavu tvár stačí že denne som 1 hodin na vzduchu do mesta a spat, vždy stmavnem.Ale ja použivam na bielenie elocolm uplne mliečna plet je z toho pigment mi odide aj v zime ale to trvá len jeden den a na druhý sa vracia pigmentácia a na treti som už povodne tmavá.Používam ho ked velmi mi ztmavne tvár vtedy som strašne škaredáa každý den si ho v lete natieram tvár.Len škoda že nohy mám neodkrykté a mám ich svetlé.Všimli ste si že modelky maju opálené telo a bielia si tvár lebo lepšie vyzerá na fotke aj retišuju že vybielia tvár tým pádom nevidno ohyby teda povodné črty ale zjemnia sa lebo nevidno ohyby medzi nosom a ustami.
To je dobre, že si si to uvedomila, až 80% starnutia kože spôsobuje slnko.
paleGirl: tak to sme sa našli :D Aj mne sa veľmi páči bledá pleť, ako má Dita Von Teese, Evan Rachel Wood alebo Rose McGowan atď. V podstate sa treba vyhýbať slnku resp. nechodiť po tom najväčšom, vysoký faktor, klobúk aj parazol by bol fajn, ale zas to je na tebe a slnečné okuliare. Kúpele v mlieku sú dobré. Mlieko má bielaciu schopnosť, kvôli látkam a hydratuje kožu. Citón tiež, ale vysušuje pokožku. Vysoké dávky vitamínu C biela pokožku a ešte nejaké vitamíny je ich dosť skús na skincaretalk (ak vieš po anglicky)tam to niekde bolo. A peeling raz do týždňa. Potom sú rôzne bielacie krémy, ale tie tu asi nezoženieš plus sú dosť škodlivé, väčšina z nich. A ešte ma maska z papáje napadla.