Ako si zosvetliť pleť a pokožku?

Príspevok v téme: Ako si zosvetliť pleť a pokožku?
paleGirl

Ako byť belšia ? Ja som bledý tip ale nie som taka uplne bielo biela, skor taka ružovejšia bledšia.. taka proste ako vacsina ludi europ. tipu. Ale chcela by som byť co najlepšie proste ma peknu bielu pleť, nieco ako dita von teese... proste PALE SKIN.. lebo mi ide na nervy že všetci sa len opaľuju a solarkuju mne sa to už nepáči, nechápem to ako to možu robiť ked vedia že to nie je zdravé a strašne otrepané... nechce sa mi už ani opalovat ja vždy len ocerveniem a aj 3 dni trvá kym to kusocek zhnedne a za tyzden dva max mesiac som zas bledá, preto sa mi páci byť takou krásne aristokraticky bielou.. niekde na youtube som našla že baby si davali do sprcháca bikárbonu sodu ze im to kus pomohlo alebo citronou stavou sa umývali.. alebo jogurt si dávali a mlieko do kupela.. ja sa už natieram 50tkou od minuleho leta som sa neopalovala.. som taky typ tmave hnede vlasy aj obocie, vela znamienok, hnede oci svetlá pleť... tak viete nejaké tipi?...

paleGirl

popozerám tie krémy... ja hudbu pocuvam všelijakú... kadejaku co sa mi zapaci, mam skorej take obdobia teraz sa mi páci latino hudba alebo house, alebo taylor momsen marilyn manson 30second to mars, kadeco acdc,, rock, všetko až po pop .. fakt .. jedine co nemusim su asi ludovky, strašne tvrdý metál a nejaky rap alebo tak... ty co pocuvas?..

xaaax

áno :D možno sa aj v tom zhodneme. No neviem či ti to nepoškodí pleť...Našla som nejaký bielaci krém na tvár, ale za 30€ prírodný aspoň 3 mesiace ho treba používať, ale ja radšej takto prirodzene. Len asi aj treba nejaký vitamín D si zaobstarať aspoň v tabletách :P

paleGirl

ved to vystrih a ramena sa vzdy kus opália ale nohy su biele ... no ale uricte to má ucinky ... je tá plet krajsia a neviem ci si nekupim depigmentacny krem co je urceny na ksicht ale by som sa snim natierela celá...ako myslíš že aku hudbu pocuvam:??

trueshit

skus na zahraničnej stránke, je ich spusta černošky si pravidelne bielia tvár, lebo inak by vyzerali tragicky.potom maju svetlohendu jenu plet.Witenning cream je ich dost,možeš si ich objednat zo zahraničia.

xaaax

Aj ja som veľká fanynka bledej pokožky :D no, ale rozdiel je vidieť po dlhšej dobre dokonca sú aj nejaké videá z toho na youtube daj tam "lightening with milk" ale je aj dosť rád na nete po anglicky, len to aj trvá hm. Škoda, že v obchodoch nie sú nejaké bielacie krémy :D (neškodné). Vôbec sa neopáliť je poriadne ťažké, neviem ako to tá Dita robí, viem, že aj púder používa na odkryté časti.

paleGirl

no dala som si teraz pol litra polotucneho a trošku s origi kravskeho :DD do vane a vodu... tak uvidime.. no hej pekna je mne sa paci ta ROSE.. velmi aj dita.. aj taky vampy imidž..alebo pin up..

xaaax

pekné dievča :D a najlepšie by bolo mlieko 3% :D čiže čo najmenej riedené. A ako sa starám o pleť normálne či proti slnku? Mňa teraz štve, že už je také horko :D a musím nosiť krátke veci.

paleGirl

xááx..no diky dam si taky kupel.. mama ma zabije za to mlieko :DD no ja som taka biela neviem to opisat neviem ci ukaze obrazok..takuto mam farbu pokozky - hypeheadtotoe.files.wordpress.com .... taku bledu jednoducho ale neni to taka beloba ako Dita..,.. skor nieco na tu Rose.. NA TU sa aj podobám mi hovoria kamoši.. no a ty sa ako staráš s pleť?

xaaax

paleGirl: ale tri plné poháre pridaj do kúpela a lež tam, ale 15-20 minút rob to čo najčastejšie alebo normálne sa natri mliekom a nechaj to pôsobiť 15 minút a potom to zmy. A skús si kúpiť papajové mydlo, to som nemala, ale vraj pomáha a papáju daj na kašu + med a olivový olej napríklad a máš masku. Ale už by si mala byť dosť bledá nie? Musíš sa aj prispôsobiť tvojej prirodzenej pleti.