Chcem sa opýtať či máte skúsenosti s Tureckom.Chystáme sa v Auguste po prví krát.Chceme ale piesnočnatú pláž žiaden štrk a tak...pozvolní vstup do mora lebo som čítala že sú tam nejaké prepadliská do hlbokej vody cca 10m od brehu ste zrazu v bohvie akej hlbokej vode.Poradte nejaké letovisko podobné Bulharsku,Tunisku (piesočnaté pláže,pozvolný vstup do mora....)čítala som že Side alebo Antalya je to pravda??A nejaký konkrétny hotelííík minimálne 3 hviezdy a viac.Samozrejme s bazénom a detským kútikom.Boli ste už niekto v Turecku s 2,5 ročníím bábom???Ako to zvládlo??
Dskujem za vaše odpovede :D
Turecko áno alebo nie?
a ešte ako je to s tymi prepadliskami do hlbokej vody???je to nejakch smiešnich 5cm alebo zrazu hups a 2m ??A ako to vynde lepšie autom alebo letecky??sa bojím toho čo malý bude vyvádzat lebo ked sme leteli tak by si najradšej pilotovy do kabíny sadol xD
Ok dakujem za radu ta kleopatrina pláž vypadá dobre kuknem aj hotelík a uličky budú chýbať asi len mne :D lebo malý by nevidržal chodit po nich (ano v bulharsku sa mu nechcelo)a priatel bude na pláži aj do polnoci s 18 pubertákmi takže škoda tých uličiek :D musí mi stačiť asi hotel :D A nejaký výlet s CK sa tam po okolí nedá??
hladaj kleopatrinu pláž tá nemá štrk len piesok, ostatné v turecku su zvyčajne štrkovité.Bola som v alanyai časti Okurkalarhotel Hotel Galeri Resort,vhodné pre mamičky s detmi bolo ich tam vela malých ani nie ročných detí čo,mu som sa čudovala, skor pre rodiny hotel,s tým že nemášč v okolí nič len hotely a hotely, žiadne prechádzky sme nemohli robit, proste odlahlé miesto.Na pláž sa išlo cez hotel cez zadné dvere s plnou penziou.Super hotel priliš vela stravy, nemám rada plnu penziu, nevlaádali sme tolko jest a potom jediný problém mne chýbali uličky kaviarničky proste ist sa podvečer niekam poprachádzat.
teraz idem do priamo do Alanyi vraj je zmiešaná strkovopiesočnatá pláž.Odporučam ti nechod bez topánok špeciálnych do mora, lebo sa mi zdá tam je vacsina štrkovopiesočnatá pláž.Musela som si v hoteli jedny topánky kupit koli velkým kamenom.Ten hotel kde sme boli je pre rodiny s detmi vyskušaj velmi budeš spokojná myslím 5*bol,len mne okolie chýbalo uličky ale tam si mala aj vnutorný bazen aj vonkajši a mamičky s detmi všade boli.