Gynekolog strach

Príspevok v téme: Gynekolog strach
kristy697

Dobry den, pravdepodobne to tu uz niekde bolo, ale mam moznost pripojit sa cez mobil len na net a velmi tazko sa mi to tu hlada..Mam velky az panicky strach z lekarov a obzvlast gynekologa a som velmi hanbliva.. Chystam sa na gynekologicku prehliadku prvu. Bojim sa, ale chcem sa len spytat ci tam dolu ma byt zena oholena alebo tam maju byt chlpky ori prehliadke. Nechcem to pokazit. Dakujem

trueshit

min týžden som bola u gynekologa a mala som ist iba na krv a sestričke som povedala že nepočitala som s tým že aj na prehlaidku jasne som bola umytá ale nedoholená a ona mi povedala a čo si vy myslíte že každá je oholená on na to vobec nepozerá je mu to jedno.

vobec sa nemusiš bát je to pre neho práca ako každá iná a týmpádom že vidíc tisícky iloniek je to pre neho ako pre murára stena na kt musi dat omietku.

zober si dlhšie tričko alebo tuniku , ja som tak bola tu som si nechala na sebe a iba vyzdvihla,aj tak zbytočne som bola

MultiLevel

strasne si namyslas :) Gynekolog vidi okrem teba denne "milion" zien a absolutne neriesi nic z toho, z coho si robis hlavu ty :) Skus sa trosku cez to preniest. Ak ti vadi muz-gynekolog, najdi si zenu :)
Moja prva gynekologicka bola hrozna, keby som ti napisala, co som u nej zazila na prvej prehliadke, tak od strachu nepojdes nikam :D Ale absolutne ma to neodradilo, pretoze som zena a svoju doktorku potrebujem. Hladala som dalej a nasla som uzasnu pani doktorku, s ktorou normalne preberame moj intinmy zivot, kedykolvek jej mozem zavolat "ak sa nieco deje", poradi mi vzdy.

ta3

ja sa uz na svoju prvu gynekologicku prehliadku nepamatam, uz mam 60, ale isto som tiez nejaky strach prezivala, teraz viem, ze strach nie je potrebny, vsetky sme sa prvykrat hanbili a nielen prvykrat, ale treba zatat zuby a vydrzat, trva to len par minut (max 5-7 min) a lekara/ku vonkoncom nezaujimaju vonkajsie detaily, takze bud v pohode a Panika Ti dala potrebne informacie k prvej prehliadke, neboj, uvidis ze to bude v pohode

panika

Kristi,
vobec sa neboj. A tiez nestresuj, ..ako mas vyzerat,,. Zarastena, vyholena..to je jedno. Hlavne umyta a v pohode...a ak sa da, bez menzesu, nech sa necitis blbo...Lekari nas tolko neriesia:).Takze osprchovana, bez menzesu, s datumom poslednej menzes a s info, kedy bola prva. ZLOM VAZ

odpovedam

gynekolog dennodenne, rok co rok vidava rozne zeny. je mu to jedno, ktora aka pride. neboj, nebude sa pozastavovat prave nad tebou. tam dole sa na teba bude divat max. 2 minuty, to prezijes ;-)