Je to šporotovo založená a stále aktívna žena, chodí na túry, splavovať a pod. Síce sa rada pekne oblieka, ale veci si kupuje zásadne v sekáči. Šperky vôbec nenosí. Viete poradiť niečo čo by jej urobilo radosť a tiež sa to hodilo k tomuto výročiu?
Poradťe darček na 60-tku pre ženu
Možno náhoda, možno nie, ale u nás idú tiež najviac praktické darčeky a stránka www.profikuchar.sk nás zatiaľ tiež nikdy nesklamala. Nože od nich sú top.
U nás mala veľký úspech krásna sada nožov IVO Premier z profikuchar.sk. A podľa mňa elegantný a zároveň praktický darček, hlavne pre ženu, ktorá sa rada motká v kuchyni:-)
Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na darcik.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)
originálny bridlicový šperk - taký aký druhý nieje, urobi vam ho na bridlica.eu
Bridlica teraz frci, to je pravda, super vyber je na bridlica.eu.
Páči sa mi podšálky z bridlice, majů tam aj vo tvaru srdiečka. Je to veľmi pekné a milé, da sa to dať jako doplňok k hlavnemu darčeku.
Dievčatko ,tvoja znama ma síce 60 ale je aktívna a dnes to nie je starý vek.Babky sú nad 80.
Najepšie je sa jej spýtať-možno niečo k športu. Zrejme dava viac na iné veci-ktoré sú pre %nu dôležité ako na oblečenie, 3portový typ ktorý nenosí šperky,prstene zavadzia jej to.
Tina Turner na 75 a viac a je veľmi zachovala a v 70tke mala krasne nohy pohyblivá mala mini pri koncertoch.
Treba sa jej spýtať je mlada duchom, udržovaná, ona ti povie,blbosti sa aj tak vyhodia, nie drahe kupuj, nepotrpí si
a_dr1a tak asi pre to, že keď na ňu niekto narazí, většinou rieši ten istý problém, tak sa aspoň môže inspirovat. Ja som babke kupila toto bridlica.eu
Halloo)) Ved je to prispevok z r.2013 tak nechapem, naco sa tato tema opat ozivovala) Pani ak stale zije, ma teraz 64r
Tieto bridlicové podnosy sú velmi pekné bridlica.eu