Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Verili by ste?

Príspevok v téme: Verili by ste?
malinke

Ahojte, mam priatela a mali sme v pondelok kvázi vyročie rok čo sme spolu, ale to nie je dolezité...ide o to, že sme ležali na posteli a ukazoval mi na svojom telefone nejake video ked mu zrazu prisla správa, od jednej slečny, kde mu písala "ahoj šiši,čo zajtra?" tá istá slečna mu raz v noci volala, nedvihol jej, tá istá slečna mu raz pisala smsku, ze vsetko naj k meninam laska....to som predýchala, že šak ked ho otravuje tak okej verila som mu,ale smska vcera ze tak ako zajtra...to mi uz prislo divne som sa pytala ci su dohodnutí sa stretnut, ked sa takto pytala...udajne nie, vraj to jej len sibe, ze on sa s nou nekontaktuje, to ona mu vypisuje a on ju ignoruje, vraj by mi v zivote neublizil takymto sposobom...a bla bla...neviem ako sa k tomu mam postavit..povedala som mu, tak jej zavolaj a povedz nech ta neotravuje PREDO MNOU....povedal, ze nezavola lebo si vymazal jej cislo a zablokoval ju odvšadial kde mu pisala...veriť či nie?

Maoam

to je uplne bezny scenar, mnohe zeny, aj keby dokazali zit samostatne, to neurobia a budu tolerovat neveru, lebo maju skrz muza ovela viac majetku a zabezpecenia, inak by museli samy makat a to sa niektorym vobec nechce, takze zvolia pohodlnejsiu cestu, aj za cenu toho, ze muz sexuje aj inde

lilyiankaa

je to smutné, ale je to tak.. kamoš mi raz rozprával, že nejaký jeho známy podvádzal ženu ..tá mu na to samozrejme prišla, aj sa zbalila aj s deťmi a odišla..on sa rozvádzať nechcel, jemu vyhovovalo, že má doma full servis a inde si môže vrznúť .. za deň bola jeho žena aj s deťmi naspäť, lebo vedela a dokonca mu to sama povedala, že ona nemá kam ísť, nemá z čoho žiť a bez neho je stratená ..čiže takto teraz trpí jeho nevery a on je na koni, lebo vie, že si s ňou teraz môže robiť čo chce ..teda hlavne s inými

Maoam

vsak hej, no...ja sa len divim naivite zien, ale je pravda, ze mnohe VEDIA a toleruju, lebo... (zabezpecenie, dom, byt, peniaze)

Maoam

no a toto su afery, hej, kde dotycny to cele taha s nejakou zenou dlhsiu dobu pomimo hlavnu priatelku/manzelku, no ale kolko je ostatnych 'nevier', kde si muzi odskocia do bordelov a pod., stamiliony rocne v EU...a zena sa to väcsinou vobec nedozvie, iba ak je muz taky pako, ze nepouziva kondom a niecim zenu nakazi

lilyiankaa

no neviem, oni sa teraz k sebe hodia .. keďže sú na rovnakej vlnovej dĺžke v tomto .. obaja majú spoločnú záľubu a lásku = fľašku

sante.

Možno by sme všetky mali uveriť teórii pána Domabyla, ktorý tvrdí, že mal 10000 žien, ale zaľúbil sa len do jednej, ktorá nežiarlila, pretože vedela, že tie ostatné mal len na dlhé toskánske noci. Chcel tým povedať, že láska a sex sú veci, ktoré v podstate ani niejak nie sú prepletené.
:D

lilyiankaa

veď to, že je to očividne jasné a tie ženy to buď nevidia, alebo nechcú vidieť ..ešte predtým ako sa to u toho tatka môjho ex prevalilo som ja len tak zo srandy u nich raz povedala (keď si jeho otec bol kupovať bez mamy nejake oblečenie - otrásné bolo) , že asi bol s kamoškou ... a to som ani nevedela, že som trafila!!

lilyiankaa

no môjho ex otec to tiež ťahal na ďalšiu stranu a jeho žena aj môj bývalý akoby boli hluchí, slepí ... pritom mne a jeho bratovi bolo očividne jasné, že to ťahá aj inde, hlavne po tom, čo na jednej rodinnej oslave mi povedal, ako chodí von s kamoškou .... samozrejme mal vypité a keď som sa ho na to o pár minút spýtala, spustil krik, že čo to hovorím a klamem a tým sa sám usvedčil ... nakoniec ho jeho manželka načapala s tou "krásavicou" na svojej chate ... to už je fakt rozum chodiť podvádzať ženu do jej chaty :D
teraz sú šťastne rozvedení a jeho som minule videla s tou kráskou od šenku :)

Maoam

spätne ale cloveku samemu nad sebou zastava rozum, kolko signalov vedome potlacil :-//, ja som mala tu smolu, ze som nikdy nebola stihacka, keby ze som bola byvala aspon mierna stihacka, tak na to pridem rychlejsie, no nic, akurat uz poznam asi 500 roznych vyhovoriek a fraz, ktore tito muzi pouzivaju ako cez kopirak, neviem, ci su im geneticky dane v mozgu alebo co, lebo v roznych jazykoch ide stale o tie iste frazy a vyhovorky :DDDDDDDD