caute uz to nevydrzim.caka ma este rok strednej a asi to nezvladnem.problizne pred mesiacom som zacala mat strasne silne napatie pocas hodiny.neviem co sa to deje,ale to ze musim sediet a nemozem sa pohnut,je tam ticho a nuda to mi robi hrozu.nemozem sa uz ani nikam pozerat lebo by sa mnou prehnalo nejake rychle nenormalne horko a zachvejem sa.inokedy to nemam,akonahle som oslobena a mozem sa hybat tak je to uplne prec.ale v momente ked si sadnem a mam sediet a byt ticho tak koniec.som akoby väznena.uplne zle pomoc:(
Velky neopodstatneny strach cez hodiny
p.d.
otazka na teba, slečne neporadím.:-/
ja sa neviem divat ludom do oči, vlastne to neznašam, ale zas maximalne si to vychutnavam pri priatelovi. ani ludom v rodine sa neviem viac ako par sekund divať do oči. prečo to može byť? pytal si sa slečny, že či ma problem s očnym kontaktom, tak ma napadlo, že o tom niečo vieš..dakujem
Ako sa cítiš, keď sa na teba niekto pozerá? Deje sa to len v škole alebo aj napríklad v nákupnom centre?
A co ti vadi na ocnom kontakte? Nemozes sa inym pozerat do oci?
nie to vobec nie,stava sa mi to rovnako aj na hodinach etiky napriklad.ked len rozpravame alebo pocuvame.ten ocny kontakt je premna jednoducho neznesitelny
Si si ista, ze to nie je napriklad zo strachu, ze budes vyvolana?
ale ja nehovorim ze mam problem s ucitelmi.naopak ti nasi su velmi fajn.neviem teda z coho mam take napatie
Niektori ucitelia vedia v ziakoch vyvolat strach. Ja som mal tiez niekedy taky strach, ze som si citil az zaludok - taky velmi neprijemny pocit. Uz by som nikdy nechcel studovat nic na ziadnej skole pod vedenim takych despotov.