Oddialiť alebo privolať menzes

Príspevok v téme: Oddialiť alebo privolať menzes
mackani

Ahojte, za 2 týždne idem na operáciu mandlí, ale nemôžem mať menzes a mne akurát vtedy vychádza :(
Ako by som si ho mohla o týždeň privolať? Existujú nejaké tabletky alebo kvapky čo by som si mohla kúpiť v lekárni bez predpisu?
Alebo potom ako by som mohla oddialiť? Tiež nepoznáte nejaké tabletky,kvapky? Ďakujem vopred :)

mackani

A baby fakt Vám pomohlo teda to červené víno spojené s horúcimi kúpelmi? Či to je len taký mýtus? A do kolko dní vám prišiel menzes?

Kvety zla

ak si este nemala ovulaciu tento mesiac, tak sa snazit mozes akokolvek a menzes si neprivolas. megadavky vitaminu C (10 g denne, cisteho) bez bioflavonoidov narusa ucinkovanie progesteronu a dokaze privolat krvacanie. ale ja si myslim ze viac ako o tyzden skor si menzes neprivolas.

mackani

včera večer som vypila 3 poháre červeného a stále nič :( a dnes som aj skákala na telesnej (ževraj aj skákanie pomáha na privolanie) Tak neviem... Skúsim ešte dnes pokračovať s červeným vínom. Díky za rady ;)

bubakos

citron naozaj zaberá dokonca aj psychikou si to môžeš oddialiť alebo zastaviť, mám s tým skúsenosti, že som velmi chcela ísť na kúpalisko a ten deň som nemala ani nič a druhý deň som opäť mala menzes :-D a privolať, tak víno červené zaberá, keď vieš, že máš dostať a nechceš to dostať niekde počas dňa tak večer predtým si daj víno a ráno to máš. u mňa to zaberá na 99%