Ahojte.
Prosim vas, neviete mi niekto odporucit nejaku psychiatricku v Ba?
Dakujem.
Psychiatricka v Ba
Dakujem. Skusim to nejako poriesit.
Tak potom ti zial neviem uz poradit.. Drzim vsak palce, nech sa ti z toho podari vystrabit.. pripadne, aj ked ta nezoberie ona, spytaj sa jej, nech ti poradi niekoho ineho... Ved kto iny by mal poznat svojich kolegov?
Filipova, dr. Vranova ma uz spat nezoberie, odisla som od nej v novembri- dodnes toho lutujem.. aj som sa jej pytala, ospravedlnila som sa, ale zial, uz ma naspat nemoze zobrat.
A MUDr. Vranovu preco odmietas?
Filipova, to mi je luto. Musim si rychlo najst novu psychiatricku, v stredu som po 2 a pol tyzdni podpisala reverz v nemocnici a citim, ze to doma sama nezvladnem.. zatial to mam "pod kontrolou", ale je len otazka casu, kedy sa to zosype. Budem vdacna za kazdy jeden kontakt.
Burleska, ja som raz chcela ist k MUDr. Zabkayovi, na zaklade kladnych hodnoteni, bola som na tom dost zle.. Ked som tam sestricke volala, aby som sa objednala, okamzite ma zrusila, ze beru len okres BA III - Nové Mesto a zložila mi telefón.. Bez toho, aby sa vôbec spýtala, z ktorej časti BA som.. S takymto pristupom sestricky moze byt aj najlepsi vo vesmire, ale nove pacientky mat nebude a od psychiatrickej ambulancie by som cakala iny pristup..
Jednoznacne chod za Mudr.Zabkayom, Tehelna ul., Poliklinika 4.poschodie, je to jednoznacne najlepsi psychiater v BA co sa tyka skusenosti a to nie len v SR ale aj v zahranici...ma bohate skusenosti ci uz co sa tyka studijnych aktivit v zahranici, ako aj praxe...
Panika, Dr. Vranovu poznam.. nevies mi odporucit este niekoho? :( Dakujem.
uplne naj je MUDr. Vranova..sedi na Mickiewiczovej..ale ci sa k nej dostanes?
Prosim, naozaj mi nikto neviete odporucit nejaku psychiatricku v Ba?:((