ahojte, mam 20r a chcela by som nazor inych zien i muzou. Lubim 37r muza stretavame sa, a aj s jeho strany citim ze je so mnou rad inac by ma nevolal. Mame spolu aj sex velmi si snim tam rozumiem. Okolie hovori ze som snim len pre peniaze ale vobec to tak neni. Nic cenneho mi nedal. Iba jeho cas. Nelubim ho pre peniaze ani som snim neni preto vedcinu casu stravime v posteli. No niekedy mam pocit a vela krat som rozmyslala ze iba ma vyuziva aby nebol sam. Uz takto sme pol roka.
Vek
fenkjuu:
že to nevidíš teraz nič nenormálne, prosím.... Ale čas ide stále dopredu a nestojí.. A že 17-ročný rozdiel v neprospech chlapa je strašne veľa a on bude ozaj starý vypelichaný kocúr, to je fakt a nedá sa to vyvrátiť...
lindaM - ja som taký šťastný, že som sa zbavil ľudí čo rozmýšľali podobne ako ty. Veď to by ma v živote nenapadlo niečo takéto...Ale každý človek je iný :)
..ak ti tu niekto pise ,ze si hus a ze ta chce len pretiahnut a ze si hlupa a neviem co ,tak to si nevsimaj poniektore sa tu moc vzivaju do danneho problemu .....
aj mne sa pacia starsi (35+) lebo si myslim ,ze so starsim mam vacsiu istotu no nesmie byt zenaty to by bolo rana pod pas ,tak si daj bacha na podobnych "predatorov"
vela stasticka a neries ,uzivaj zivot :)
Viac menej ťa len využíva, pretože si mladá, tak aj ty s tým niečo sprav a kým ste spolu tiež ho trochu využi, keď je starší a má trošku viacej peňazí prečo to nevyužiť ;)
peterson39, Mimulus, dakujem za vase nazory.
ja na tom nevidim nic nenormalne, skor dost beznu vec a 17 rokov nie je vela (chlapovi navyse netikaju biologicke hodiny tak ako zenam;)). divne by to bolo naopak teda ty 37 rocna a on 20 rocny.
Pani, neni vypelichany, stara sa o seba a neni na nom vidiet ze ma 37r.
Santa - všetky príspevky majú niečo do seba. Ty musíš najlepšie vedieť čo vlastne od toho vzťahu očakávaš a podľa toho sa aj zariaď.
mala som 23r, a snim nebol taky sex,, ziadne dotiky, ziadne city, len ma chytil a vyprasil. ale tento uplne ze uzasne som v 7 nebi. vola mi kazdy den. pise mi zalubene sms. a ked nechcem sex tak sa len mazlime.
peterson39 - veľmi dobre :)
Ono je viac pohľadov na niečo takéto ale prečo ho hneď súdite???
Podľa výpočtov má ten 37 ročný mentálne kapacity 29 ročného nie??? Tak o čom to je? A to sú vaše, ženské výpočty :D
A prečo by nemohol niekto kto má 20 chodiť s niekým naozaj rozumným? Veď ak by si našla seberovného ,,muža,,:D tak by im to koľko vydržalo? Možno aj ten mladý by ju mal len na sex a ešte k tomu by nemal ani peniaze a ,,vôbec by netušil čo je to život,,.
Ale to len tak...
Samozrejme môžete mať pravdu.