ahojte, mam 20r a chcela by som nazor inych zien i muzou. Lubim 37r muza stretavame sa, a aj s jeho strany citim ze je so mnou rad inac by ma nevolal. Mame spolu aj sex velmi si snim tam rozumiem. Okolie hovori ze som snim len pre peniaze ale vobec to tak neni. Nic cenneho mi nedal. Iba jeho cas. Nelubim ho pre peniaze ani som snim neni preto vedcinu casu stravime v posteli. No niekedy mam pocit a vela krat som rozmyslala ze iba ma vyuziva aby nebol sam. Uz takto sme pol roka.
Vek
ebi, keby len mikrotrhlinky...to je to najmenej.
pri anále sa robia mikrotrhlinky, ktoré nebolia, nekrvácajú, ale aj tak predstavujú pre naše zdravie mimoriadne riziko! ale toto len na margo toho, čo sa tu spomínalo o riziku..
podstata je v tom, že slečinka je veľmi naivučká a hlúpučká pokiaľ si myslí, že s týmto 37 ročným pánom bude mať niekedy plnohodnotný šťastný vzťah, o to tu ide, nie o anále ako takom
Agnes a je si ten tvoj kamos vedomy, ze aj tie dvadsiatky starnu? :-P A raz dokonca budu mat tridsat?!? :-)
Ked si chces s nim uzivat sex tak si uzivaj, ale sama vidis, ze s tebou vztah neplanuje, to by sa k tebe spraval inak, bral by ta nielen do postele, ale aj do spolocnosti, na vylety a pod., a venoval by ti viac ako len skotacenie v posteli a analny sex. Muzi v jeho veku maju zvacsa zeny v tvojom veku len na sexualne radovanky ale zvacsa s nimi nechcu vztah, lebo nie su na rovnakej mentalnej urovni, samozrejme najdu sa aj vynimky. Mam kamosa co ma 45 a potrpi si na dvadsiatky, mysli to vazne a chce nejaku taku do vztahu. Jeho posledna laska mala 23 ale po dvoch rokoch ho nechala. Nechces? Dohodim vam rande! :-)
chcela som napisat nieco moralne a rozumne a...pozrela som sa na svojho muza, ktorý ma 37 a vyzera na 20 aj je este take dieta sem tam :)) takze zdrzim sa moralnych poznamok...ak ste na rovnakej vlne...tých 37 zase nie je tak vela...no...aj ked asi radsej ty si hladaj do 30
bez toho, aby som čítala diskusiu podo mnou si však myslím, že ti napíšem niečo podobné ako ostatní a to, že je s tebou, len preto, že si mladá, asi pekná, a blabla .. a preto, aby mal koho pretiahnuť .(bodka)
len som chcela vediet ci starsi muzi tak ako je on ci sa neponahlaju do vztahu? naco cakaju?
zenaty neni a ani nema deti.A vyuzivat ho nebudem na peniaze. Tie nepotrebujem od neho i ked ich ma dost. Lebo si sama na standart zarobim.
Mimulus : nuž, bohužial svet patrí teraz takým, ktorý rozmýšlajú ako ja ;) Ale veru, každý sme nejaký...ja som spokojná :)
nikde sa tu nepíše, či má ten chlap deti a ženu???
toto je tu podstatné predsa nie :D