Mam trojrocny vztah a nadovsetko milujem svojho priatela no posledne 3mesiace nemam vobec chut na sex.Neviem sa prinutit zvadzat ho a milovat sa snim.Prosim poradte mi co mam robit nechcem ho stratit.Nikdy som taketo problemy nemala.Dakujem!!!
Nechut na sex
vyskusajte nieco nove:polohu,sviecky, vinko niake afrodiziakum,alebo prostredie.Mozno ste dost prepracovane alebo ste niakym sposobom stratili sebavedomie.Treba si zacat verit.Ist niekam von a zaflirtovat si len tak pobavit sa.Nemusite podviest priatela,staci ked si pozdvihnete ego.
No tak tento problém mám aj ja, partner je veľmi zlatý, ľúbim ho viac ako svoj život, nechcela by som ho stratiť, ale jednoducho keď začneme s intímnosťami niečo sa vo mne zlomí a radšej by som ho nevidela! No jednoducho sa mi nechce! Aj keď mu dovolím , aby ma prepalcoval, nič sa nedeje poviem mu že ma bolí brucho alebo čo a je koniec! Doteraz nebol problém!
Nie krizu mame teraz koli sexu.Prepracovana nie som,chceme babetko a vela na to myslim.No nemyslim si ze koli tomu by som nemala na sex chut,alebo ano???
No sak jasne ze to netreba riesit neverou alebo zmenou partnera.A nie si nahodou prepracovana?Alebo nemali stev poslednej dobe krizu?
Nic neberiem.Prave preto ani netusim cim to je... Asi potrebujem zmenu no priatela nechcem podviest.
A neberies nahodou HAK?