Ahojte, som alergik a okrem alergie na peľ, palinu, brezu či lipu mám aj neodmysliteľnú alergiu na srsť mačky, psa koňa.
Chcel by som mať psa, veď sa doma neustále nudím a ten by ma nútil ísť zmysluplne von.
Skúšali ste mať psa, aj keď ste alergici?
Ako to dopadlo?
A čo odporúčate?
Mám sa nadobro zbaviť psa, ktorého by som chcel?
Za všetky rady ďakujem!
Alergia na srsť - nemôžem mať do konca života ani psa?!
dakujem a kde by som ho mohla zohnat lacno ?
aj mne to bolo čudné, ale testovali mi na zvieratá a teda vyšla mi najväčšia na psa, potom na mole a na červotoče najmenej ... ani ja som to nikdy nepočula, ale budiš
my máme labradora..
prosim odpiste
a akeho mate psa?:) ake druhy su najlepsie a ktore zasa nie ?
na mole? odkedy sa testuje alergia na mole???
aby som ešte dodala, neberiem ani žiadne lieky na alergiu .. na psie chlpy mi zistili, že ju mám v najväčšom množstve a v malom množstve mám na ambróziu, mole a ešte niečo, ale to si už nepamätám..lieky teda neberiem a nemám žiadne príznaky alergie ...
mne zistili pred rokom a pol alergiu na psiu srsť a to už doma máme 8 rokov psa ... a určite by som ju kvôli tomu niekam nedávala .. my ju máme na dome, čiže behá po dvore a mne sa príznaky ani neprejavujú, len sem tam a to svrbením nosa a následným zapchatím nosa ..ale na dalsi den je to už v pohode ... takže podľa mňa sa nemusíte obávať a psa si môžete zaobstarať .... napriek tomu, že som alergik, tak psa chcem mať po svojom boku stále :)
ajja mam asi alergiu a bojim sa :( chcem aj musim mat psa inak neviemm ake druhy psov su dobre ? dalmatin,madarska doga? poradte prosim :)(
Je velmi vela ludi, ktori napriek alergii zvieratko maju a mnohym alergia ustupila, je to ale individualne.
Co takto skusit psa nahaca? Ma malo chlpov a alergici ho znasaju dobre. Najlepsie keby si mohol stravit opakovane niekolko hodin v jeho spolocnosti.
Hladaj len seioznych chovatelov a takych, co by vzali v pripade problemov psika spat k sebe.
Ahoj, ja som asi pred siedmymi rokmi bola na vyšetrení, zistili mi tiež alergiu na roztoče, trávu a niektoré stromy. Akurát sme v tom čase kúpili psa a bolo mi doporučené sa ho zbaviť. Dostala som tiež aj tabletky a sprej. Asi rok som to používala, no potom som prestala. Psa mám doteraz a nijako sa to nezhoršilo. Len keď som dlhší čas odcestovaná, tak potom viac soplím, keď sa k nemu vrátim, som taká akoby nachladená. To je moja skúsenosť. Keď si v styku s tými alergénmi, tak je možnosť, že sa tvoje telo na to adaptuje. :)