Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach alebo...?

Príspevok v téme: Strach alebo...?
Brenda

mam 24 a mam trocha strach komunikovat s ludmi lepsie povedane s rovesnikmi vseobecne.....nemam vela kamosiek....no chcela by som sa zoznamovat s ludmi a tak normalne...ale nejako ma to vzdy zabrzdi ked je daka ta prilezitost...neviem nahodit normalnu temu alebo skor mam strach ze to bude "trapne" neviem sa ani nijako zapojit ked sa ma dakto nieco spyta tak som ticho alebo poviem nejaku blbost....aj ked sa zoznamim s niekym tak je to na nic..asi nemam to vyzarovanie co maju zase iny..dam priklad...idem von s clovekom ktoreho poznam a ten sa pripoji k napr jeho kamosom a ja som vzadu neviem kecat o nicom...a potom posobim ako ticha a divna baba...no ja viem komunikovat len musim spoznat viac tych ludi...no a pokial sa mne niekto neozve sam tak som ticho...neviem preco to tak je a stve ma to....:/

sususu

Brenda ja mam podobny problem..som velmi komunikativna, mam rada humor a vsetci sa so mnou skvele bavia..ale... staci ze sa v spolocnosti objavi niekto kto mi nie je moc sympaticky a hned sa uzavriem do seba...tiez to nechapem... alebo ked som v novom kolektive a citim ze niekto zazera tak sa stiahnem a nekomunikujem lebo sa necitim prijemne..a nechavam dojem utiahnutej...aj ked pri tom vobec nie som. Ked som s ludmi ktorych poznam tak som uplne iny clovek. Preco je to tak???

Brenda

napriklad vzdy som si o svojej kamoske myslela ze je ako ja ze sa tazko zoznami s ludmi..ale mylila som sa...neviem ako to robit ze jej nerobi problem sa zoznamovat...