Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strašne som sa zľakla, vyzera normalne..

Príspevok v téme: Strašne som sa zľakla, vyzera normalne..
misik250

Ahojte, stala sa mi taka vec ktora ma velmi vylakala. Ide o tom ze som sa zacala stretavat s jednym chalanom, nic medzi nieje len tak sme sa kamaratili dal mi najavo ze by chcel aj viac a ja ze nechcem to uponahlat. Ma trosku viac penazi a lepsie auto, teraz si postavil dom a zacal si ho zariadovat... a ja kedze sa venujem interierovemu dizajnu tak mu s tym dost pomaham, chodim s nim po obchodoch a tak na dom a hore dole co vsetko ma kupit...
Problem je v tom ze naposledy jak sme sli pozriet na dom tak mi zacal rozpravat o tom ze ako je to v biznise tazke v dnesnej dobe aky su niektory ludia svine a pod. potom sa mi priznal ze ma pistol... vraj iba na svoju obranu. Nosi ho v aute, velmi som sa vylakala. Ale viem ze to nieje ziadny psychopat ani nic pod. praveze sa mi zdal ako taky slusny chlapec, nema agresivne spravanie ani nic podobne. Co mam robit zrozne som sa zlakla. Co mam robit?

orol

ta3- a co konkretne mam citat pozorne?

Ktory prispevok, odsek, vetu ?

-lebo podstatné zabudas uvadzat a to je nekorektné voci mne :-o)

MuliLevel

ako clovek, ktory vlastni zbrojny preukaz si o tom tvojom mladencovi myslim, ze je to este nevyzrety chlapcek...zrejme si chcel nieco dokazat u teba. To chlapci jeho typu robia. Ukazovat niekomu zbran? clovek co ju ma na ochranu ju neukazuje ani najlepsiemu priatelovi...

xxy

no ved to sa ani ani necudujem, a podla mna on bude tiez nejaky psychos, naco ti to vobec ukazuje. vymysli si vyhovorku a vykasli sa nanho. a nabuduce sa pre istotu napadnika rovno opytaj hned na prvom rande, ci nevozi v aute zbrojny arzenal :)

ta3

Orol
citaj poriadne, nehovorim, ze vsetci co maju vela penazi, drahe auto, novy dom a zbran su mafiani, hovorim, ze zvycajne ide o mafianov, proste mam z toho taky pocit, v poriadku, dnes uz kde kto vlastni zbran, ale vytasit ju pred dievcatom, ktore sotva pozna, to by asi bezny a cestny clovek nespravil, mne to dost zapacha a aj zakladatelka temy sa neciti najprijemnejsie a je vystrasena, preco asi?, lebo tu ta moznost je a keby bola aj co len jednopercentna, ja osobne by som neriskovala a preto v tom zmysle som Misikovi poradila, hovoris, ze mozno chcel na dievca iba zaposobit, zaposobit zbranou?, no potom podla mna je velky primitiv a aj tak by som od neho utekala, Orol, ved to poznas, ze radsej sa dopredu bat a byt opatrny, ako sa potom zlaknut, ked je uz prilis pozde, mily drozde

Misik
ze nie je potetovany, to este nic neznamena, dolezite je ako sa sprava a to jeho spravanie sa mi vidi dost podozrive, urob si ako chces, ale ked sa pytas na nazor inych, tak ja by som sa s nim uz nestretla, slusne by som sa ospravedlnila, pripadne vymyslela by som si pricinu, preco sa s nim nemozem stretnut, ako Ti tu niekto radil, aby si sa ho pytala na zbrojny pas, to nerob, ak skutocne ide o mafiana, nepichaj do osieho hniezda, radsej ticho odkracaj, mam dceru v Tvojom veku a az mi naskakuje husia koza pri pomysleni, ze by sa stretavala s podobnym clovekom

misik250

Prosim? ..tu nejde o tom ze ako sa budem citit co kto mi napise, ja len chcem vediet nazory ludi co si o tom myslia chapes? Ja mam dost rokov no nestretla som sa este s tym u ziadneho chlapa. Preto chcem vediet nazory ludi co si myslia o tom? Keby ma to nezaujimalo tak sa nepytam, vykalo ma to preto neviem co dalej stalo sa to pred 2 dnami, co je cerstve tak neviem co robit? Mam strach uz sa s nim stretnut...

xxy

tak ukazal ti prekvapko v kufri, si z toho vyplasena a teraz sa na fore pytas, ci je ok vozit si zbran v aute.. budes sa citi istejsie, ked ti tu par ludi povie, ze je to ok? no ja by som sa necitila ok, ani keby mi tu vsetci tvrdili, ze je to naprosto v poriadku. si rozmysli, s kym sa davas dokopy.

misik250

No aby som to uviedla na pravu mieru, nieje to ziadny mafian... ani holohlavy potetovany typek s vymetenyn mozgom, to uz by som sa davno s nim nestretavala nemam rada takych "typkov"
Vyzera uplne normalne je to mlady chalan a podnika v stavebnictve, robi rozne projekty a tak. Len povedal ze neska to podnikanie je tazke ked ti niekto dlzi prachy a pod.
A to ze ma majetok tak povedal ze sa musi branit. A som mu povedala ze ved ti niekto nevyplati prachy tak na sud nie.... a on ze cosi uz davno takto podnikatelia nefunguju, jednoducho ze sa postrasia... toho som sa proste zlakla rozbusilo sa mi srdce. A zacala som premyslat co je to zac.
On sa bude chciet stretnut, co mam robit?