Čo sa podľa vás oplatí viac študovať? Verejné zdravotníctvo, alebo psychológiu?Vzali ma na obe a neviem sa rozhodnúť. Ďakujem za názory.
Čo sa podľa vás oplatí viac študovať? Psychológia alebo verejné zdravotníctvo?
simusha, ano pravdepodobne, odkial si?
Ahoj, aj ja idem na verejné zdravotníctvo do Ružomberka, budúce spolužiačky? :)
vzali ma do Ružomberka.Stále hľadám info, vraj ako psychológ si ľahko nájdeš prásu ak ťa niekto zastreší, napr školský psychológ, s tou vlastnou praxou je to už ťažšie a vraj zase ako verejný zdravotník ťažko nájdem prácu, lebo všetky tieto fleky sa vychytajú po známosti, tak naozaj neviem.....
ja byt tebou idem na to zdravotníctvo...aj ja som pocula ze psychologiu sa neoplatí
ani ja sama sa neviem rozhodnút ze kam, preto viem ake je to tazké, vybrat si jednu cestu :(
ja sa rozhodujem medzi Cestovnym ruchom ,Výzivou ludí a este Predškolskou a elementarnou pedagogikou :D :D
a tiez sa neviem rozhodnut :(
a kam ťa zobrali na psychológiu? mám kamoša vyštudovaného psychológa ... a tiež som chcela ísť na psychológiu a povedal mi, že ak nemám zbytočných xy peňazí na otvorenie vlastnej praxe, tak mi tam ani netreba ísť .. ich ročníka robia asi dvaja ľudia to čo vyštudovali .. on sa tomu tiež nevenuje, robí úplne odlišnú prácu ako vyštudoval ..