Odporučili by ste mi Dr. Bauera ?
Endokrinolog v Košiciach
MUDr.Bauer je najlepši.Ja som si ho vybrala po jednom cocosovi starom vraj odborník žiadnu výbavu nemal len rukov mi chcel určit štitnu žlazu a ešte aj podpiny som si musela dat dole neviem načo,celý sa starobou triasol ked ma vyšetroval, jeho ruky.Ale tento je perfektný dá sa s ním porozprávat, velmi dobre sa prinom citim.Vie si pokecat s pacientom aj sestrička je profička.Myslím vačšina je s nim spokojná až na čas kt treba niekedy čakat v čakárni, ale dá sa objednat za čo si jasne priplatíš.
Ja na hodnotenie na stranke,ktorú ste odporučili neverím,nakolko ja práve hľadám iného Dr. a ten od ktorého ja chcem odísť je na tejto stránke hodnotení velmi vysoko.
hovoria o nej, že je dobrá, a mne pomohla tiež, ale či tebe bude vedieť pomôcť, to ti zaručiť nemôžem
je naozaj dobra ? nechcem menovat bola uz u 2 endokrinologiciek v Ke ale nijako mi nepomohli, potrebovala by som naozaj profika... hadam by to nejako slo keby som si vsetko hradila sama
ku nej je problém sa dostať, lebo má plno
Ta semanova by ma tiez zaujimala lebo som vyskusala endokrinologov 2 v Ke a nic ..
ja chodím ku zuzane semanovej, je ok, a hlavne poctivá, vyšetrí podrobne na všetko
www.lekar.sk
tu mas hodnotenie pacientov
www.lekar.sk