Liečba epilepsie

Príspevok v téme: Liečba epilepsie
Ems

Ahoj, moja veľmi dobrá kamarátka ma epileptické záchvaty.. Je na liekoch a epileptické záchvaty(epilepsia) jej začala v 14-tich rokoch,teraz má 19-násť.. Záchvaty má približne každé 2 mesiace.Vzdala sa športu a teraz veľmi priberá,chce športovať ale skoro stále sa jej kruti hlava,každý sa jej vysmieva a už nedokáže ani žiť,skoro každá jej kamarátka sa za ňu hambí a spolužiaci sa jej posmievaju.lieky berie o 8:00 a o 20.00 ,raz večer zabudla zobrať lieky a záchvat dostala o 20:30.Skúšala už kňaza a nič.Prečo to píšem ja? pretože ona nemôže chodiť na PC,mobil,TV.. Pretože na ňu pôsobia nejaké vlny a to ešte viac pôsobí ep. záchvaty. Nemožem sa pozerať ako je stále smutná,každý sa jej smeje a chcem jej pomôcť.Za rady a skúsenosti vopred ďakujem ;)

Gima

Zázvorový odvar s medom. Vylúčiť potraviny ktoré dráždia nervovú sústavu ako čokoláda, kofola, malinovky,cukor, koreniste jedlá. Mne pomáhalo v detstve kupanie v bazéne, termálne kupalisko Veľký Meder, počúvanie príjemných melodií, hipoterapia - liečba konmi. Skúste mu požičať niekde chodulku alebo odrážadlo a s vašou pomocou by mohlo skúšať nové veci.
Možno by ste mohli vyskúšať aj kryoterapiu alebo len ladove zábaly, opak parafínu. Mne chlad uvolnoval lavu spasticku ruku.

irena g

Moze skusit liecbu u Dr. Albertovej v BA, pit rozne bylinkove caje na zapaly, pozriet rady RNG na jeho strankach.....