je pravda ze muzi nechcu na vztah baculku?
ale zato na sex ju chcu....to preco uz s nou normalny vztah nechcu??
Bacullka... vztah
to si kde nabrala toto? jasne ze ak to nie je baculka ale je tam toho tuku prilis tak uz je to troska odpudzujuce. ale je jedno ci sex alebo vztah ved to patri k sebe. ani v sexe by mi velmi tucna zena neinponovala. ale ak ma tak do 10 kg nadvahu je to celkom pekne. urcite krajsie ako vychudnuta kostra.
ked ja neviem...myslim si....ze nechcu s takou babou normalny vztah:(
zalezi, kto, co preferuje su muzi, ktore take nechcu, maju radsej stihle, ale najde sa aj opak, ak si prilis pri sebe, skus zdravsie jest, ak mas pocit, ze ta kvoli tomu chlapi prehliadaju
prečo by nechceli na vzťah? veď každému chlapovi sa páči iná žena, resp. postava .. jednému štíhla, druhému bacuľka ....
a prečo by mali chcieť bacuľku na sex? tiez nechápem, veď ak sa mu raz páčia chudé, tak asi len zo zvedavosti nepôjde pretiahnuť babu pri sebe nie? aj keď sa vraj hovorí, že s bacuľkou je to super, pretože vraj sa miluje ako by to bol jej poslednýkrát, že si to užíva kvôli tomu, že si myslí, že dlhšie, resp. už vôbec sex mať nemusí ... ale to sú také bludy ..určite sa tým neriaď
a inak kde si na také čosi prišla?
to máš z akého zdroja, že nechcú? :D nejaký trápny ženský magazín, či premúdrelá kámoška? alebo si nebodaj chodila po slovenských uliciach a robila anketu? :) ešte si nepočula také, že sto ľudí, sto chutí?... nedá sa zovšeobecňovať :)