je pravda ze muzi nechcu na vztah baculku?
ale zato na sex ju chcu....to preco uz s nou normalny vztah nechcu??
Bacullka... vztah
Cindy - je to od kazdeho vkusu, naozaj su chlapi, co proste baculky nechcu, hej ludia to povedia :)) ja mam tiez nad 60 kg pri com som vzdy bola taka chuducka 50 kilova zena a suseda stara tucnejsia hned ahoj...nejako si preibrala nie? a ja, ze hej a co teraz :)) mam vyhodu, ze osm vysoka, takze stale vleziem do vel. 38 :))) ale ako chudsia som sa citila lepsie, proste je to fakt, ale nebudem nad sebou lamentovat, proste viem, co treba robit aby som bola taka aka chcem byt :p
a pritom ake su vsetky pekne do tvare, vsimli ste si?
baculatost ma este tie vyhody, ze ovela neskor sa im tvoria vrasky a je ich aj menej
ja si myslim, ze problem nie je v tom, ze by muzi nechceli kypre zeny, ale ze skor kypre zeny nemaju dost sebavedomia, lebo sucasny modny diktat je dnes iny, a tiez im casto ktokolvek podryva sebavedomia, lebo je tak lahko niekoho do niekoho silnejsieho si rypnut a povedat ze je tucny :-( vsak to uz aj deti v skole tak robia
ja som v poslednej dobe zo stresov pribrala 5 kg ani neviem ako a neverili by ste ako mi to netaktne kolko ludi mi to netaktne pripomenulo - a to mam len nieco nad 60 kg.
jeden kolega co ma naozaj daleko od modela mi dokonca poslal mail, ze vsimol som si, ze si pribrala na tele.. otras aki su ludia skodoradostni
Cindy - nemaju, iba naroky a reči to je tak vsetko :)) a lisiny :)))
Podľa mňa to flegma trafila najviac, tak nejak si ja predstavujem "bacuľku". Možno ešte kúsok kyprejšiu, ale fakt len kúsok.
Kim Kardashian ma zenske krivky, ale baculka to nie je, teda teraz v tehu hej, ale inak je to v pohode postava, trochu vacsi zadok, no... to co su obrazky dalej, to su uz tucne zeny, pardon za vyraz
;-)
tak ja si pod pojmom baculka predstavujem niečo také ako dala obrázok flegma ..aj keď by som kúštik ubrala .. ten prvý obrázok je normálna baba, len má široké boky a ten druhý je u mňa už také malé hrošíča ....
Blondula,
Vidno ze si moj prispevok o kyprej zenskej a materstve pochopila....hold tvoj nick je asi fakt vystizny a plne si ho zasluzis nosit ;-)...
all,
Ja to vidim tak, ze muzikovia si pod baculkou predstavuju zenskeho tvora max 5kg nad vahou beznej auparkovej pipky, a zeny zasa ako vykrmenu fasfoodovu americanku. Pravda teda bude, ze baculka je zrejme dost vseobecny vyraz..od pevnych trosku vacsich postav az po tucnejsie xl zeny so vsetkymi tymi celulitidami vyssieho stupna a inymi nedokonalostami podobneho druhu. Proste...kazdy ma pod tym nieco ine...
Ovecka, taketo nieco? broodsbigbrasblog.files.wordpress.com
podla mna ten prvy obrazok tam sa jedna o stihlu zenu a na tom druhom je zase tlsta... baculka je podla mna nieco medzi