Puberta Vlasy

Príspevok v téme: Puberta Vlasy
durryy

Hej, je možné, že počas puberty mi vypadáva viacej vlasov ako normálne. Mám vlasy asi desať cm dlhé, a stále mi vypadávajú, počas sprchovania, ale aj počas dna si ich pár najdem... Mám aj menšie problémy s akné, tak som si myslel, že to asi bude mať spoločné niečo s pubertou, ak s tým už má niekto skúsenosti, tak mi prosím pomôžte... Ďakujem.......

RNG

Pivovarske kvasnice su fajn,ale su aj silnejsie zmesi vitaminov a mineralov specificky na vlasy(napr Mega vitamins for hair) alebo kombinacia-koza, vlasy nechty.

durryy

Dikes. Tak u tej kožnej sa zastavím, ale najbližšie to bude asi mesiac. Nemohol by mi niekto zatiaľ dať volaké rady na domácu liečbu.. Čo je jesť a čo nejesť.... Alebo čomu sa venovať... Dikes...

milli

Ja som mal pri dospievaní tie isté problémy, ale som rád, že to zavčasu prešlo. Asi to bude tými hormonálnymi zmenami. Skús používať vlas. aktivátor (napr. Calillan QS), ale pravidelne. Ak to nepomôže, prikláňam sa aj ja za toho lekára.

Stainless

Mal by si to riesit navstevou kozneho, pretoze mne tiez asi v 17 zacali nadmerne padat vlasy, pri kupani som ich ratal a bolo to asi 120-130, co je velmi vela. Uz som vyskusal vsetko mozne, rozne vody, pilule, ale nie velmi to pomaha, kedze padanie je u chlapov geneticky podmienene. Jedna moznost je sa nechat vykastrovat :o)
Cim skor sa zacne riesit to padanie, tym viac ti vlasov neskor ostane. Vsetko to zacina prave v puberte, ked sa menia hormony.
Mne ostalo z povodnych asi len 1/5 vlasov, takze nic moc :-/

Priciny v zaciatkoch su nadmerne mastenie a tvorba lupin. Mazove zlazy zvyknu vytlacit vlas von, upchatim zanika vlasovy korienok a tam uz vlas exitovat nikdy nebude. Totizto clovek sa narodi s vopred danym poctom vlasovych korienkov, potom uz len ubudaju.
Dalsi z moznych dovodov padania je nedostatocna funkcia stitnej zlazy (mozes si dat vysetrit).

Vacsina pripravkov su len tazky biznis na ukor chudakov chlapov, i ked niektore pomozu aspon stimulovat alebo obmedzit padanie, zatavit, pripadne obnovit, to asi len v specifickych pripadoch.

Zenetti

aj mne padajú vlasy a som v puberte ale zlepšilo sa to ked som prešiel na pozitívny spôsob myslenia pretože zdravé telo bez zdravého ducha nemôže byť začal som konzumovať vela jabĺk,pomarančov, kiwi proste čím viac zeleniny pretože tie tiež pomáhajú vlasov a tiež pomáha ked pravidelne užívaš pangamin, sú to vlastne pivovrské kvasnice ktoré obsahujú všetko pre zdravé a krásne vlasy (zinok,B2,B1....) stojí to len okolo 80sk a tiež pomáha ked užívaš zinok ktorý ludom v puberte väčšinou chýba

Najčítanejšie články