opar

petruska

ahoj niekde som citala, ze soda bikarbona pomaha a vazne je to pravda osm to skusila a preslo to o dost rychlejsie.

emco

ja som mával opar dosť často a aj ked som použil zovirax,alebo alkohol na vysušenie,alebo som to nehal tak,vždy t otrvalo rovnaku dolho... ale ked som si hned na začiatku ako som cítil,že niečo sa mi na pere tvorí.. tak som si dal dve tabletky B komplexu a ani sa mi to nevytvorilo..:)

moniqa87

mne to vtedy vlastne po dvoch dnoch to najhorsie preslo... no a este poradim aj paralen.... a potom sa mi to uz len hojilo a to je uz fajn... dokopy tak s hojenim asi 5 dni, ale zalezi aj od mnozstva a tak, ale je to naozaj fajn a este neuskodis tomu ak si lahnes do postele a po tom caji sa poriadne prespis...

monci

oki dakujem a poprosila bi som wiac inak idem to sprawit idem pit a dam si tam cesnak.a za kolko tit o asi zmizlo ja to uz mam 3 dni

moniqa87

no poznam toho viac, vraj je na to dobry platok cesnaku, su rozne masticky, ale o tie ti asi nejde a este vela pit aby si to vyplavila z tela, ja vtedy pijem strasne vela caju a mizne to rychlejsie