Muz na materskej

Príspevok v téme: Muz na materskej
otecko33

Je tu nejaky muz, co je, resp. bol na materskej "dovolenke"? Chcel by som si to totiz vyskusat, hoci mi je jasne, ze to nie je hra a budem sa snazit zo vsetkych sil, aby som nesklamal. Uz mame jedno dieta, ktore je samostatne a zatuzili sme po dalsom, no manzelka uz ma dost vybudovanu karieru a usudili sme, ze by som to mohol zvladnut. Mam deti rad, nerobi mi problem prebalit, nakrmit, okupat. Myslim, ze plac by som celkom znasal. Vsak nakoniec je to tak do 2 rokov, potom sa s tym uz da aj zablnut si :)
Takze ak je tu niekto taky, prosim rady, skusenosti z muzskeho pohladu.

Blondula

repka....mojmu taha na 3 rok a veru o relaxe mozem zatial iba snivat :D cim je dieta starsie,tym je viac "neskrotnejsie" :D

repka

poznam jeden par a riesili to tak, ze zena bola jeden rok s dietatom a muz druhy rok - velmi si pochvaloval, ze sa uplne zrelaxoval...

otecko33

S tym pocitom zijem poslednych 10 rokov :) Toto riesi len chudak. To sa mam akoze vytahovat, ze ked bola na materskej ona, tak som ju zivil ja? Vsak je to spolocna domacnost, spolocna kasa, jedine co nie je spolocne, je moj holiaci strojcek :)

ebi7777

hm sú takí a zvládli to, poznám jedného

otázne je aj to, či to zvládneš ty psychicky??? ako zvládneš ten pocit, že žena zarába na chlieb a živobytie, nebudeš sa cítiť ako diskriminovaný? si natoľko silný, že to zvládneš, tak potom nebude problém,