Som pekná a chalani sa ma hanbia

Príspevok v téme: Som pekná a chalani sa ma hanbia
janulik266

Ahojte..možno to vyznieva tak akoby som sa vychvalovala alebo neviem čo, ale nie je to tak..len píšem tak ako to je. Takze som mladé 19 ročné dievča, som štíhla, múdra, nefajčím, nepijem, nenadávam, nechodím do barov, som slušná...a podla názorov druhých som zevraj pekné dievča....a v tom je ten problém, chlapci sa ma hanbia a ja som preto doteraz nemala ziaden normálny pekný vztah :(

No jeden som mala, trvalo to pár týzdnov, bolo to krásne...som si myslela ze som konecne nasla toho pravého, bol iný ako vsetci chalani, stále mi vravel/písal aka som krásna, úzasná, jedinečná, ze takú uz nenájde...no lenze potom to akosi samo skoncilo :( prestal mi písat, uz sme sa prestali stretávat...Zacal ma podozrievat ze mam iných chlapcov, zevraj preto ze som pekná...niekolko krat som mu to povedala ze ja by som ho nikdy nepodviedla a ze ja uz iného nechcem..no asi mi neveril :(

Dlhú dobu sme si nepisali..po mesiaci a pol sa ozval znova...no to uz chcel odo mna len sex. Normálne drzo sa ma spýtal, ze ci nemám chut mat s nim sex..debil ! Akoze na jednej strane som rada ze sa to skoncilo, lebo podla mna ma vôbec nelubil, len fyzicky som ho pritahovala :( Ale na druhej strane, je mi hrozne lúto, ze nič mi nevychadza, ziaden pekny vztah...nič... :(

MultiLevel

pochybujem, ze sa ta hanbia vsetci chlapi sveta :)
Pises o sebe, ze si mudre dievca, tak skus premyslat. Kolko tych chlapov si za zivot stretla, ktori sa ta hanbili? Boli ich stovky? Ci len dvaja-traja? :) Na dvoch-trochu nemozes staviat cely priklad toho, ako sa ti nedari mat vztah. Podla mna je to uplne v niecom inom. Nemas sa predsa kam ponahlat, vztah pride skor ci neskor. Dovtedy si uzivaj zivot, stretavaj sa s priatelmi, studuj, pracuj, neviem co...len hlavne neries. Ja som bola priblizne v tvojom veku asi rok sama. Vsetci do mna rypali, vraj by sa patrilo, aby som niekoho mala :D Kym som to riesila a zapodievala sa debilinami, nikto "nechodil". Ako nahle som prestala riesit blbosti, stretla som svojho terajsieho partnera, s ktorym som velmi stastna :)

sususu

mimulus preco ju hned odsudzujes? podla mna len chcela popisat samu seba ze ma vela pozitiv a ze je dobre dievca(s tym nefajcenim a nepitim) a ze je aj pohladna...tu je jej problem, ze si mysli zeby mala mat napadnikov ale ze sa jej boja...neznamena to ze je hned namyslena..nepovedala ze lepsej niet! ;-/

Mimulus

,,som štíhla, múdra, nefajčím, nepijem, nenadávam, nechodím do barov, som slušná...a podla názorov druhých som zevraj pekné dievča....,,

??? myslím, že tu si si aj odpovedala :)

lilyiankaa

ja si tiež myslím, že asi pôsobíš odmerane, arogantne, chladne a pod .... veď prečo by niekto nechcel peknú mladú inteligentnú štíhlu babu? nevravím, že taká si, ale tak pôsobíš ...mne to tiež napr. veľa ľudí povedalo, že vyzerám namyslene a odmerane a preto na ani neoslovili ....

Agnes998

feenik to vystihol, to nebude problem v krase, tam bude nieco v povahe co im vadi. Silno veriaca si nemyslim ze bude, skor bude mozno namyslena, preafektovana, vsetkymi pohrdajuca alebo take nieco. Nieco tam byt musi co ich odradza, normalne ma pekne dievca velmi vela napadnikov a kazdy by ju chcel. Nielen do postele, kazdy sa rad pochvali peknou priatelkou.

laurora

A jasne, ze ho mas poslat do certa, ked sa ti mesiac neozyval a teraz ta vola do postele, ja by som mu ani neodpisala a totalne by som zrusila s nim kontakt...hlavne sa s nim nehadaj, ani mu nic nevycitaj, ked tak posli mu diplomaticku spravu a tym je to cele ukoncene...

janulik266

feeenik: a to podla teba, som mala súhlasiť s tym sexom?? to akoze som mala hned s nim skončiť v posteli?

Vtedy ked mi pisal o tom sexe, som sa ho spytala, ze ci ma este vôbec o mna zaujem, kedze sa mi mesiac neozyval..on mi napisal, ze to je zlozité, ze na mna nemá čas..a ze on bere sex ako nejakú zábavu a srandu na odreagovanie od povinnosti a na uvolnenie a normálne mi napísal ze sex nemá nič spoločné s tým či ma chce alebo nie ...

No ako čo mi povieš na takúto jeho odpoved. ???