Som pekná a chalani sa ma hanbia

Príspevok v téme: Som pekná a chalani sa ma hanbia
janulik266

Ahojte..možno to vyznieva tak akoby som sa vychvalovala alebo neviem čo, ale nie je to tak..len píšem tak ako to je. Takze som mladé 19 ročné dievča, som štíhla, múdra, nefajčím, nepijem, nenadávam, nechodím do barov, som slušná...a podla názorov druhých som zevraj pekné dievča....a v tom je ten problém, chlapci sa ma hanbia a ja som preto doteraz nemala ziaden normálny pekný vztah :(

No jeden som mala, trvalo to pár týzdnov, bolo to krásne...som si myslela ze som konecne nasla toho pravého, bol iný ako vsetci chalani, stále mi vravel/písal aka som krásna, úzasná, jedinečná, ze takú uz nenájde...no lenze potom to akosi samo skoncilo :( prestal mi písat, uz sme sa prestali stretávat...Zacal ma podozrievat ze mam iných chlapcov, zevraj preto ze som pekná...niekolko krat som mu to povedala ze ja by som ho nikdy nepodviedla a ze ja uz iného nechcem..no asi mi neveril :(

Dlhú dobu sme si nepisali..po mesiaci a pol sa ozval znova...no to uz chcel odo mna len sex. Normálne drzo sa ma spýtal, ze ci nemám chut mat s nim sex..debil ! Akoze na jednej strane som rada ze sa to skoncilo, lebo podla mna ma vôbec nelubil, len fyzicky som ho pritahovala :( Ale na druhej strane, je mi hrozne lúto, ze nič mi nevychadza, ziaden pekny vztah...nič... :(

p.d.

Vsak ked chces, tak mi napis, mohli by sme sa zoznamit. Ja si myslim, ze ak je niekto pekny, tak je to preto, lebo je pekny aj vo svojom vnutri. Ak je niekto debil, tak vyzera aj jak debil, to poznat hned. Niekto si mysli, ze pekne zeny su hlupe, ale podla mna je to hlupost. Pekni ludia su minimalne ambiciozny a vedia sa presadit, lebo im nechyba sebavedomie.

p.d.

Vsak ked si pekna, tak je to podla mna vyhoda. Lepsie je byt skaredy. Teraz bezi nejaka relacia, ktoru sledujem. Ja neviem, ale niektori ludia su asi fakt na hlavu. Bez zubov si pojdu do telky, vypadaju tam jak take opice a to nechcem urazit ani opicu:)

agartio

Mimulus, to ano. Clovek si casto nieje vedomy svojich problemov, a toho, ako na okolie vyzaruje. Potom to ti druhi mozu vnimat ako prekazku. Videl som uz vela krat taku zenu, ze bola vlastne pekna, ale... nieco akoby tam chybalo.
Akoby tam bola nejaka hradba. Bola sama. Ked sme sa s chalanmi o tom bavili, proste kazdy povedal, ze je pekna, ale... ze by ju nechcel. Nikto nevedel presne preco, ale kazdy to tak citil.
To musi asi ta zena v sebe najst, kde je nejaka prekazka.

Mimulus

,,a podla názorov druhých som zevraj pekné dievča,,

A čo táto veta?

Ako tu už písali viacerí, niečo tým ľuďom na tebe vadí... Máš veľa priateľov, chodíš často do spoločnosti alebo na rôzne akcie?

laurora to napísala super.

A čo sa týka tých superlatívoch o sebe tak ani jedno z toho by som si nedovolil napísať a to mám už skoro 30. Možno že nie som pekný, múdry, možno nefajčím, nepijem, nenadávam, možno nie som ani slušný ale...

Aj príliš veľké sebavedomie môže byť niekedy na škodu a môže z teba vyžarovať niečo také čo nemusí okolie dobre znášať... A nemusíš o tom ani vedieť.

agartio

A to ze si pekna, a taka ako opisujes, je pre tych dobrakov prekazka... proste to citia tak, ze ta chce asi kazdy, tak preco by prave oni mali dostat taku zenu na lasku... bolo by to az prilis dobre, a oni si to nedovolia... takze sa boja. A boja sa aj toho, ze bude velka konkurencia, teda ze po takej peknej zene sa budu otacat aj ti utocnici, a on sa boji, ze by ta neochranil. Alebo, ze mu nebudes verna, ved ked prijdu lepsi od neho, a bude ich vela, ze casom si vyberes nejakeho ineho. Preto sa boja peknych zien, je tam proste velka konkurencia a kazdy muz to vidi, ze on ma peknu zenu. Je vela rozbijacov vztahov, teda ze kym je sama, ani im to tak nevadi, ale ked uvidia, ze nejaky ma peknu zenu, vtedy uz snoria a skusaju. Kazdy muz to citi tak, ze mat peknu zenu je vacsi zavazok, musi ju viac ochranovat... no a ked nieje prilis silny a sebavedomy vnutri, tak sa toho boji. Vlastne boji sa vlastneho strachu, ze by ta neochranil, keby prisiel taky "velky maco", jeho by strapnil, a teba by drzo balil, a tak...

A ti druhi, co chcu sex, a nevkladaju do toho srdce, sa neboja, ti prijdu vzdy, az prilis jednoducho, ale nepodlahni im.

agartio

janulik, ak ti mozem poradit, dobre si spravila, ze si to s nim ukoncila.
A daj si pozor, muzi zavisli a posadnuti sexom casto hraju na city svojej obeti, a casto ju klamu aj "laskou".
Vyzera, ze hladas pravu skutocnu lasku, tak od toho neupusti. Rovno ti poviem, ze v dnesnej dobe to budes mat, velmi, velmi tazke.
Ti muzi, co hladaju pravu lasku, sa budu casto hanbit, je to preto, ze im ti druhi od malicka zranovali dusu. A tych, co sa vedeli branit, je malo, ti su casto uspesni, az prilis dokonaly, ti ta neoslovia, to by si sa musela snazit ty, a pred takym sa budes zase hanbit ty.

Cize tvoja nejaka realna sanca je najst si takeho nejakeho dobraka, co ale nieje uplne hanblivy a bojazlivy, a hlavne pocuvat svoje srdce, kedy je to skutocna laska a citis to v hlbke. A vtedy len necakaj az prijde, ale aj trochu mu pomoz, dnes je uz emancipacia, musi ta snaha byt pol na pol, aj od zeny.
Vacsinou ked prijdu prilis sebavedomi, co sa neboja, tak chcu sex... neriskuju totiz nic, nevkladaju do toho svoje srdce, je to iba povrchna hra, na tvoje oklamanie.