Bolest v koreni penisu trvajuca 8 tyzdnov

Príspevok v téme: Bolest v koreni penisu trvajuca 8 tyzdnov
Salenai

Ahojte, poslednych 8 tyzdnov mavam bolesti v koreni penisu. Nemam ani opuch, ani kopcek ani nic take, nic nezvycajne sa tam neda nahmatat. No bolest citim aj tak, na vrchu penisa, kde sa penis spaja so zvyskom tela (je tam tusim väzivo). Musim ist s prstami hlbsie aby som sa dotkol bolaveho miesta. Miesto je inak vedla hlavnej zily ktora je na vrchu penisa, konkretne presne napravo od nej (ale stale na vrchu penisa). Bolest vobec necitim, jedine ked mi nieco tlaci alebo si prstami tlacim na to miesto.
Bol som s tym za urologom, hovoril ze to je pravdepodobne z drsneho sexu (ja a priatelka nikdy nemavame drsny sex, avsak zvyknem ist do nej hlboko, cim tlacim s korenom penisu/mojou panvovou kostou na jej panvovu kost), no aj napriek tomu ze sme prestali so sexom na tyzden alebo dva tak bolest pretrvala, ani sa neznizila a ani neprestala uplne. Moze to byt z niecoho ineho?
Ultrazvuk tiez nic podla vsetkeho nenasiel. Bol som testovany na pohlavne choroby, vsetko mi vyslo negativne(aj tak mam len jedneho sexualneho partnera). Taktiez ine hodnoty ktore mera urolog z mocu mi vysli v poriadku (vratane Phcka).
Neviete prosim cim to moze byt? Dakujem :)

Tora

Moze to byt od chrbtice,ale aj od hemoroidov. Tiez hrube crevo. Popremyslaj ci si nemal v dobe vzniku potiazi aj nejake sprievodne. Alebo ci nebolelo nieco ine. Inak organy v tele su prepojene drahami. Napriklad bolest varlat moze sposobit aj kaz na hornych dvojkach. Takze ak ti nedokaze pomoct urolog a z jeho hladiska je vsetko v poriadku, potom chod za celostnym doktorom. Alebo homeopatom. Alebo niekto s vybornou znalostou cinskej mediciny,kto berie telo ako celok.

Stano897

Presne s týmto istým sa aj ja teraz trápim. 1/4 roka už. jeden urolog všetky možné vyšetrenia, nič. Druhý urolog hmatom, že hernia. Ale na chirurgii nenahmatali nič, ani na ultrazvuku nič nevideli. Zoperujeme a uvidíme :-( Nechápem. Ja mám bolesti pri koreni vo vnútri akoby, striela mi to do semenníka, do nohy, do stehna, do slabín. Nejaká rada? Bolesť sa objabuje náhodne, neprišiel som na to, kedy sa to spúšťa. Zád sa to náhodné.

Womprize

Prosím ťa ako si vyriešil tvoj problém ? Prestalo to ? ak ano po akom dlhom čase ? Mám ten istý problém, zatial len krátko no presne tie iste príznaky ako si opisoval... Budem vďačný za každú radu.

Emil

Mam tiez pododobny problem ktory som zacal citit po sexe na koreni zaluda ale len na jeden strane je to take brnenie palenie bolest na dotyk a zvysena citlivost dokoktor mi urobil stery ale nic sa nenaslo dal aj antibiotika na zapal a tiez nic nevie niekto co to moze byt pripadne nejake poskodenie nervu ako sa to da liecit nevie niekto lebo nikdy predtym som taky problem nemal a dost mi to otravuje zivot lebo to uz pocitujem vise roka a doktor len skusa rozne lieky a hovno z toho

TiborZ

Dobry den,

mam presne ten isty problem, urolog mi robil vytery a testoval moc, a stale mi tvrdi ze mi nic nie je.
Ta bolest je vsak niekedy taka silna, ze to nemoze byt len "nic".
Podarilo sa vam zistit co to moze sposobovat a co sa stym da robit?

Dakujem za odpoved

Salenai

Cafko, bol som za urologom v Presove, dokonca za primarom (dr. Ivan Mincik) :)
Povedal, ze z urologickeho hladiska tam nie je ziadny problem, spravil mi aj vysetrenie prostaty,prehmatal ju, vsetko je v poriadku, dotkol sa mi miesta kde ma to boli, aj tam je vsetko v poriadku, nic sa nedalo najst, ani cez ultrazvuk. Povedal ze bolest v penise moze byt sposobena jednou z tychto veci: 1. Bolest je subjektivna 2. zo Sexu (aj ked sme abstinovali, to robim aj teraz) 3. Nadtrhnuty/natiahnuty sval/väzivo, avsak, aj keby sa toto stalo, nebolo by tam nic viditelne,kedze je to hlbsie, ziadny opuch, modrina, hematom, nic skratka. 4. pricina je niekde inde, moze byt problemova jedna z vnutornosti.
Spravil mi aj ultrazvuk, zrejme z neho by mi zistil aj zapal prostaty, keby som mal, rovnako aj z mocu.
Podla neho tam nie je ziadny zapal, ani rakovina, nic. Avsak bolesti mam stale, 9 tyzdnov a netusim co ich sposobuje.
Jedna z moznosti je teda ze problem je sposobeny jednou z vnutornosti, co by som teda mal dalej robit?:/ Alebo prip. mozna nejaky nerv sa poskodil pri sexe, mam riesit neurologiu? Zistili by mi tam nieco?
Diky :)

ebi77777777

skús navštíviť viacerých urológov,
možno natrafíš na takého, ktorý sa s niečim podobným stretol...

Salenai

Prosim vas, vie mi niekto poradit? Bol by som velmi vdacny za odpovede.

Inak po tom ako ma to zacalo boliet sa mi nespravila ziadna modrina,nemam nic hmatatelne ani viditelne, jedine ta bolest :/.

Natieram si to mastickou Veral Neo, ale nemam pocit ze to velmi zabera :/.