Prudká bolesť

Príspevok v téme: Prudká bolesť
Janina26

Ahojte..v októbri 2012 som potratila svoje prve dieťatko...odvtedy ide moje zdravie dolu vodou..najprv mi gynekologička povedala, že mám cystu a treba ju sledovať.po 3 mesiacoch som bola na kontrole, že cysta je väčšia a treba ju odstrániť.chceme strašne dieťatko a tak som sa len rozplakala, že mi už nie je dopriate, keď musím zase pol roka čakať. v ten istý deň som prešla k novému doktorovi, ktorý len neveriacky krútil hlavou nad "cystou", ktoré tam nevidel...aj keď ma upokojil a odchádzala som od neho šťastná, dieťatko sa nám stále nedarí..už je to 4 mesiace čo skúšame, ja viem, nie je to ale po tom všetko čo sa stalo som chcela takú "náplasť"....lenže mám stále bolesti v podbrušku..také návalové- prudké,ostré pichnutie...trvá to tak 2-3 týždne a potom nič...neurológ povedal, že mám posunutú platničku...môže to mať vplyv na to, ze sa nám nedarí mať bábo???prosím poraďte mi

bazalka

Ahoj,
ja mám tiež dosť zdravotných problémov. Tiež som mala cystu, bola som aj na operácii. Odvtedy to išlo s mojim zdravím dole vodou. Kvôli rôznym zdravotným problémom som tehotenstvo odkladala, ale potom som si povedala, že sú ženy, ktoré sú na tom aj horšie a majú zdravé dieťa. Tak som si povedala, že idem do toho. Lenže len tak ľahko to nešlo. Tiež sme skúšali skoro 10 mesiacov a stále nič. Už som bola z toho tiež dosť nervózna. S manželom sme si povedali, že keď sa to nepodarí do leta, začneme s vyšetreniami. A zrazu to prišlo a otehotnela som. Naozaj ten stres robí veľa. A štyri mesiace naozaj nie je veľa. Tak hlavu hore, určite a to podarí. Držím prsty :)

MultiLevel

Cindy, uz si porodila? Pokial nie, tak si to trosku nastuduj. Otehotniet nie je take jednoduche. To, ze nejaka zena otehotnenala napriklad na prvy raz bolo tym, ze mala plodne dni a idealne podmienky. Preco myslis, ze romske zeny rodia ako na beziacom pase, deti maju realativne zdrave? Pracovala som v jednom centre, kde sme prostitutkami rozdavali hygienicke potreby. Tie zeny rodili ako hrusky, deti zdrave, absolutne ziadne komplikacie. Ked chce "normalna" baba otehotniet, najprv sa jej telo musi vycistit od antiky, ktoru brala aj niekolko rokov v kuse a aj napriek tomu sa jej vela raz nedari...preco? Snad si to uz pochopila. Skus sa opytat starsich a skusenejsich zien, ze otehotniet nie je "len tak"...ak sa to podari niekolko "len tak", zrejme mal velmi priaznive podmienky na to.
Nikde som nenapisala, ze tehotenstvo je o premyslani, ale 90% vsetkeho, co sa s nasim telom, zivotom, uspechom, neuspechom deje, je zapricinene nasou hlavou (u niektorych blbou hlavou)

Cindy35

nemyslim, ze otehotnenie je o mysleni. mnozstvo zien otehotnie len tak, ani si dieta nezelaju alebo dokonca nechcene. takze mi pride divny nazor ze otehotnenie je cela veda.
mozno by ale bolo dobre zistit dovod toho potratu - ci to nebola bakterialna alebo virusova nakaza a preliecit to.

MultiLevel

V prvom rade ma na to vplyv ten strasny stres, ktory si vlastne sama robis...skus trosku zmiernit a prestat sa tolko usilovat o dieta. Tak to vsetko silis, az ti nastavaju zdravotne komplikacie. Stoji to za to? Len ty sama mozes svoj zdravotny stav ovyplyvnit a to tak, ze zacnes inak mysliet. Dieta sa vam nedari prave z tohto dovodu. Otehotnet, to je cela veda! To nie je len sup sem, sup tam a mam dieta. Prave naopak, otehotnenie je neskutocne zlozite a vplyva na to vsetko mozne. Velmi aj stres. Bud v klude, tvoj zdravotny stav sa vyriesi, navstiv viacerych odbornikov, skus napriklad aj psychotronicku liecbu. Len probuh, zacni inak mysliet.....

Cindy35

platnicky nerobia bolesti v podbrusku.
co sa tyka cysty, skus akupunkturu, urcite sa nedaj rezat. akupunkturou mozno cystu odstranit samovolne - vlastna skusenost

Blondula

ja mam chrbticu ako paragraf odvrchu az po spodok a otehotnela som hned.asi treba naozaj chvilu pockat,pokym sa ti telo da dokopy a babo pride ani nebudes vediet ako ;-)