Pichanie a bodanie, asi v maternici na pravej strane, sem tam vo vajcovode. Mam ovulacnu fazu cyklu. Pred dvoma tyzdnami som uzila escapelle. Krvacala som, potom sa nam stala nehoda, pred tyzdnom.
Je to tehotenstvo alebo len dalsi ucinok tabletky? Co si myslite? Vase skusenosti?
Dakujem
Je to uhniezdovanie alebo len plany poplach?
Ahojte. dnes som bola u lekára, lebo som si robila tehu test a vysiel pozitivny.. aj ked ciarka boloa dost bleducka... lekar povedal, ze je to 5 tt.. ale plod tam nejako nevidel, nevedel najst na ultrazvuku..potom nasiel nieco malinke, cierne, ze asi je to ono a mam prist na vysetrenie presne o tyzden, ze vtedy uz budeme vediet..samozrejme ma naplasil, ze moze ist aj o mimomaternicove tehotenstvo.. kedze o jedno dieta som uz prisla velmi sa bojim.. a ten tyzden ma zabije, nevydrzim to.. navyse mam bolesti v lavom vajecniku, nie stale ale mam... bojim sa, ze o to dieta pridem:-(((
Uz som uplne mimo, krcok mam taky makky da sa nim pihnut a teraz neviem ci ej to tehotenstvo alebo len ovulacia. Vytok zmenil farbu je biely ako vajco. Co si myslite?
Prosim vas o radu alebo aspon o nazor.
taketo pocity zvyknu byt psychosomaticke zo strachu z otehotnenia. neboj sa.
uhniezdovanie citit nie je.to je ten proces myslim do 2 tyzdnov od oplodnenia,kedy sa vajicko dostane tam kam ma.ja mam dieta a mavala som az neskutocne bolesti v podbrusku,v lavom boku,mam len jeden vajecnik a lekarka mi vzdy povedala,ze bolesti a krce su spojene s rozsirovanim maternice.u mna to nastalo uz v case,ako som mala mat normalnu menstruaciu a ona nedosla :D takze bolesti som si pomylila s tym,ze mi meska a trvalo to 2 mesiace,len vtedy som uz zacala vracat nenormalne :D takze som utekala na pohotovost :D a bola som uz v druhom mesiaci :P
Viem, ze na tehotenske priznaky ako vracanie, navaly tepla, atd je priskoro.
Len by som chcela vediet ci sa to uhniezdovanei vajicka moze prejavovat aj takymto pichanim a bodanim..?