Vykriky zo sna

Príspevok v téme: Vykriky zo sna
anjelica21

Dobry den, mam problem s mojim muzom a jeho spankom. V noci stale vykrikuje zo sna, vulgarne nadava, kope a ked lezi vedla mna velakrat sa stane, ze ma udrie. Proste svoje sny aj realne fyzicky preziva...niekedy sa stane, ze sa mu sniva, ze sa s niekym bije a zobudi ma ako ma chce udriet..niekedy ma pri tom aj otvorene oci ale po zobudeni si to nepamata...mam normalne strach vedla neho spat, aby mi neublizil...spim stale v strehu a aj ked ostane "kvoli mojej bezpecnosti" spat vo vedlajsej izbe budia ma v noci jeho vykriky a mam strach aby nebol namesacny...poradte mi prosim ako sa to da riesit...je z problematickej rodiny,vyrastal od 15-tich rokov sam,mal aj v mladosti problemy s drogami,zrejme sa to v jeho snoch vsetko odzrkadluje....

Blondula

nechodis s mojm byvalym ?? :D :D ja som sa tiez bala vedla mojho spat,lebo raz v noci sa prebudim na to,ako stoji medzi dverami a pozera na mna.strasne som sa prestrasila.ked odisiel do kuchyne,sla som za nim,sedel na gauci a nic nehovoril,ako keby bol niekde inde :D ale taky byval,ked sme boli este v spanielsku,vravel mi,ze v nasom byte strasi :D :D tiez som sa budila na to,ze ma kopol,rozpraval,nadaval,trepal sa....

ta3

kym sa to nejako nevyriesi, ja na Tvojom mieste by som urcite spala v inej miestnosti, je riskantne vedla neho spat a ani sa dobre nevyspis ked Ta budi, alebo ked zaspavas s vedomim, ze co ked Ta udrie

fraktal

mozno by pomohli nejake lieky, nemam na mysli hypnotika (lieky na spanie), ale nieco specialnejsie, na co nevznika navyk. Podla mna by mal absolvovat neurologicke vysetrenie, EEG a vysetrenie v spankovom laboratoriu, kde by sledovanim mozgovej aktivity zistili, kde je chyba, v ktorej faze spanku a podla toho by sa nasadila liecba. Ak sa teda tvoj manzel vyberie k lekarovi, nech sa urcite neda odpinkat nejakym stilnoxom, hypnogenom alebo gerodormom, tie su jednak navykove a taktiez nic neresia.