Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hypotetická otázka života a smrti

Príspevok v téme: Hypotetická otázka života a smrti
hafhaf

Vezmite si hypotetický svet, kde by fungovalo všetko rovnako ako tu, len s tým jediným rozdielom, že smrť, resp. samotné umieranie by bolo bezbolestné a súčasne by existovala možnosť, že by ste mohli sami nariadiť vášmu telu, kedy to má prísť. Teda, že by ste sa mohli bezbolestne a kedykoľvek na požiadanie určitým spôsobom naveky "vypnúť" (napr. po tom čo odrecitujete nejaké zaklínadlo :)).
Otázka znie - využili by ste sami takúto možnosť, alebo by ste to nechali na vonkajšie okolnosti? Ak áno, skúste povedať aj kedy a prečo/za akých podmienok.

lilyiankaa

ak by to bolo možné, tak by som tu už dávno nebola ...a to som dosť silná osobnosť, ale už nastali situácie, kedy by mi to prišlo vhod .. čiže si myslím, že 90% terajšej populácie by tu už nebolo
a neviem či by som niečo také chcela .. akože bezbolestne by to bolo fajn, ale že kedykoľvek ..to asi nie .. radšej len nech by to prišlo ako je to teraz, len bez rôznych bolestí

philips

Podľa mňa, keby niečo také je, tak nás 7 miliárd nie je. :D Ale asi iba 2... Aj to ľudí s pevnými nervami... Myslím, že každý si už raz položil otázku, na čo vlastne žije...

Teraz k tvojej otázke.
Asi by som to využil, ale nedožil by som sa ani 10 rokov života...