Body building - strava pre vyrysovanie svalov

hydro

Predám Bio kultúru na domácu výrobu hydro proteínu.

Zmesná Bio kultúra (špeciálna zmes kultúr baktérií) produkuje enzýmy ktoré konvertujú mliečne proteíny na peptidy a voľné aminokyseliny. Di- a tri-peptidy sú pre telo najlepšie a najrýchlejšie vstrebateľné .
Za deň si takto vyrobíme dva litre tak kvalitnej zmesi di- a tri-peptidov a voľných aminokyselín v tak kvalitnej podobe a s najvyššou možnosťou využitia pre telo, akú na trhu komerčných výživových doplnkov nie je možné kúpiť.
Vhodné najmä pre extrémne štíhlych a ťažko priberajúcich cvičencov a pre začínajúcich cvičencov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju hmotnosť.
Prírastok na hmotnosti 1kg za týždeň (merané na skupine rekreačných a kondičných cvičencov – po 15 týždňoch prírastok na hmotnosti min. 15kg). Najrýchlejší a najúčinnejší výživový doplnok v oblasti účinného budovania svalovej hmoty. Výsledky až o 420 % lepšie ako dostupné komerčné aminokyseliny a proteínové doplnky
Denné náklady na výrobu sú 1,- € ak rátame cenu mlieka z mliečneho automatu. Keďže Bio kultúra je „živý organizmus“, teda nám rastie a množí sa sama, nie je potrebné ju viac kupovať. Pri správnej starostlivosti nám vydrží neobmedzene dlho.
Ak ste doteraz mali problémy s trávením mlieka, mliečnych výrobkov, gainerov, proteínov, s týmto produktom ich mať nebudete.
Balenie obsahuje :
a) 1 dávku Bio kultúry + štartovacie enzýmy (balené v plastovom obale)
b) návod na prípravu samotného nápoja

hydroprotein@gmail.com
037 6338121

kevyn

Zdravim,

v prvom rade by si si mal uvedomit,ze sa neda schudnut "iba na bruchu" jednoducho,ak schudnes 2kg ,tak to schudnes rovnomerne.Pokial chces vyrysovat mal by si zvolit spravny trening a dietu.

PS:beres nejake vyzivove doplnky?

beckhamja

kazdy prispevok je hlupost.........ked tomu nerozumiete tak nekecajte no nepiste tu hluposti.A jak clovek potrebuje vitaminy tak clovek co posiluje potrebuje vitaminy na svaly.....mne to ide a riza je super karcinogen a arginin na rozpinanie svalov a lepsi prechod krvi svalmi. a dost nebudem sa rozpisovat

Tomíík

čaftéé,chcel by som sa váš opýtat že aké jedlá alebo čo vylučit z mojej stravy aby som si vyrysoval svaly..Dakujem..

martin02

mackouslp pocuj objemovka neni o prezierani, aj ked je pravdou ze treba vyssi prijem energie, preziranie nevedie k nicomu iba z toho ztlustnes jak jedno prasa, a tak isto pri rysovacke tiez nemozes extremne vykyvy energie, lebo zase vyschnes z toho co si pracne budoval,
pri kazdom z tychto ukonov postupne zvysujes energiju alebo znizujes

mackouslp

Nedokazes zaroven budovat svalstvo a zaroven rysovat to sa neda. Bud priberas, takzvana objemovka a priberes prinajlepsom menej tukov ako svalov, alebo rysujes. V objemovke sa doslovne prezieras tak, ze ti s toho az bude zle kolko toho zies. Ale zalezi ci lahko priberas alebo nie. Ak ano vtedy treba trosku dohliadat aby si nepribral moc tukov. Pred treningom a po treningu je najlepsie ak zjes rychle sacharidy najlepsie s bielkovinami alebo tzv. rychlo sa strebajucim proteinom. Inak sa rychlym sacharidom ako cukor, med, cokolady, cukriky atd je najlepsie vyhybat. Dolezite je prijimat pomale sacharidy z ryze, cestovin, ovsenych vlockov a taktiez bielkovimy ako spomenul marilyn 2g bielkovin na 1kg svojej vahy. Vecer je dobre jest bielkoviny, ktore sa dlho travia napriklad tvaroh alebo si mozes zakupit kazein (od IVI kazeinat Vapenaty), koli tomu aby si pocas spanku zasoboval svali zivinami a zabranil tak katabolizmu (rozpadu svalov). V rysovacke je naljepsia na vyrisovanie cyklicka ketogenna dieta alebo sacharidove vlny. V tychto dietach palis tuky stym ze si zachovas svali.

luninka

marilyn moj brat bral tie peroteiny a pribral z toho :) samozrejme aj cvicil a spravne papal takze ja si myslim ze to moze napomoct. len treba vybrat tie spravne ved vsetci sme iny :)

marilyn

Zdravim.
U kazdeho je priberaci mechanizmus stavany inak, mne napriklad staci dat par dni ten spravny doraz na stravu+trening a rucicka na vahe ukazuje vyssie cisielko :)
Ale, nesustredujem sa na to, napriek tomu som so svojou postavou spokojny.
V zivote som neodmietol navarenu stravu len pre to, lebo to obsahuje taky a onaky podiel bielkovin :)
Najlepsie je papat hlavne kuracinku,
veci s vacsim podielom sacharidov (najlepsie je to rozdelovat v pomere 4:1).
Avsak, treba si aj uvedomit podiel prijatych bielkovin pocas jedneho dna, odbornici odporucaju minimalne 2g bielkovin na 1kg (to znamena, ze kulturista vaziaci 80kg, musi denne prijat cca. 160g bielkovin v roznych podobach).
Je to velke mnozstvo, preto aj sam uvazujem o zakupeni nejakych tych proteinov, i ked zazraky od toho rozhodne neocakavam.
Formovanie postavy je niekedy aj o rokoch.