Žena či len sexuálny objekt

Príspevok v téme: Žena či len sexuálny objekt
gabriela20

Som žena ale rozmýšľam medzi takou dilemou. čo má žena robiť, či byť sexuálnym objektom a patriť medzi tie krásne ženy, ktoré chodia vkuse nahodené upravené vyzerajú ako z titulky, lebo jednako ked sa tak nahodím že sa výrazne namalujem dam podpatky šaty výstrih cítím sa prijémne ako žena a dostanem lichotky ale je mi blbé ked vidím že muži ma beru úplne ako sexuálny objekt A CíTIM Sa blbo že ked som taká jednoduchá tak hned som prehliadnutelná. Doslova očami slintajú a potom zrazu nič. Ale dneska takým sexy ženám patrí svet, čo vidieť v mediách a pod. Alebo byť obyčajná baba, proste jednoduchá žena nad ktorou tak neslintaju ale zase skoro vobec nemá obdiv... ani nebudí záujem, nikto sa za ňou neobzrie, nikto ju nebalí. Proste niekedy ked mam taky den ze sa mi nechce upraviť.. tak si tak hovorím že prečo chlapi hovoria že chcu take jednoduche baby ked sa vždy otačaju len za tou načančanou a tu hned idu osloviť.. Nemáte taký pocit že večer alebo ráno kým sa nenamalujete a tak, tak vyzeráte škaredo?..

Lulita

Mimulus - to je jednoduche, proste je nejaky ten ideal a kazdy je k nemu inak blizko, uz aj male dieta neovplyvnene svetom ti povie, ktora teta je pekna a ktora nie, proste je to tak :) jasne, ze tam sa berie u cloveka este charizma, kde menej pekna zena moze ocarit, ale proste vacsinou sa vies rýchlo rozhodnut, ci dany clovek pekny je, alebo nie

Mimulus

Lulita - presne! Lenže čo je pekné na tom ak všetky dievčatá/ženy vyzerajú rovnako tuctovo. Ja to asi nedokážem pochopiť - asi som už starý :D

,,ta najkrajsia bude mat najviac obdivu,,

Otázkou zostáva čo vlastne krása je? Čo vlastne stojí za ten obdiv.

Lulita

Mimulus - ktore ako, jasne, ze zmachlena s napichanymi pyskami, umelymi vlasmi, oranzova zo solarka a silikonami vytlacenymi ku krku je nic moc, ale su aj prirodzene pekne zeny, modne oblecene, krasne upravene a aj take mozu zavistlivci nazvat namyslenymi pipkami

Lulita

lenze to mas tak, si v skupine ludi a vzdy ta najkrajsia bude mat najviac obdivu a najviac pozornosti, baby tak potom mozu citit, ze nemaju taku hodnotu, ked nie su pekne, proste je to blbe, ale v tomto svete sa stavia na vzhlad, ale statsní tí, ktorí sa nad to povznesu, mam znamu, vyrazna nadvaha, proste nie je pritazliva velmi a sama vie na sebe vymenovat minimalne 10 veci, preco hodnotu ma, ale tým, ze nikdy nebola krasavica, tie svoje hodnoty nasla akokeby skor

Mimulus

A viete prečo sa muži obzrú skôr za takými ,,pipinkami,,? Pretože väčšiu hrôzu ešte nevideli. Aspoň u mňa to tak je - tie dievčatá sú ako cez kopirák :(

Lulita

Maoam - presne k psychickym porucham to vedie, raz som videla babu po 50tke v jednej relacii a kazde 3 mesiace, polroka chodila na plastiky, mala za sebou cez 50 plastik a stale chcela vyzerat na 20-30 rokov, vzdy sa kontrolovala v zrkadle a bola nespokojna, po plastike vzdy na chvilu ozila a vzdy sa dozadovala pozornosti a potvrdenia, ze vyzera mlado, jej muz bol z nej uz nestastny, starol prirodzene a povedal jej, ze on ju ma rad a bude ju mat rad aj s jej vraskami, do casu sa to da, ale o 10 rokov aj tak z nej nebude 30tnicka

Maoam

myslim, ze je velmi riskantne stavit ako zena vsetko na jednu kartu - svoj zjav a od 'obdivu' ci uspechu a odozvy na zaklade svojho zjavu odvodzovat vsetko ostatne od osobnej hodnoty skrz ine veci

osobne pre mna ( a to som zena) dokaze byt aj zena oblecena uplne jednoducho, hlavne, ze jej to pristane (jej postave, farby, jej typu), napr uzsie rifle, top, topanky s mensim opätkom, vypnute vlasy - nic viac netreba, ak ma zena v sebe sarm, ak je prijemna, ak ma peknu postavu (nemusi byt vobec dokonala ani modelka), proste nieco pekne, pritazlive vyzaruje, to co ma na sebe je uplne druhorade....ide o to, KTO je v tych veciach navleceny..

nemyslim, ze je potrebne, aby zena musela na seba nalepit umele vlasy, nechty, malovat sa dve hodiny v kupelke, navliect si minisaty a 13cm opätky a vazit 49kg na 175cm, aby bola sexy a povazovana za peknu...to je totalna blbost, taketo typy sa tak ci tak pacia istemu typu muzov

mnohi muzi sa skor obzru za tymi 'normalnejsimi' babami

jasne, stihla postava, iste upravenie sa vramci normy je pekne a preco nie, ale prehanat to fakt netreba

a uz absolutne z toho neodvodzovat svoju osobnu hodnotu ako zena....to je nonsens, vedie to akurat k depkam, frustraciam a roznym psych. porucham, PPP a kopec dalsich veci

Lulita

clovek sa neciti slobodne vtedy ked ma vsetko, ale ked sa vie citit prijemne, aj ked to nema a hlavne slobodne pri akejkolvek situacii, co je, ale strasne tazke, ze :)

Lulita

Sejla - bol to tazky prerod, ja som bola vzdy zvyknuta na obdiv, na tip top postavu, ktoru mi kazdy zavidel a ked som sa videla 2 týždne po porode v kabinke, co so mnou tehotenstvo urobilo, chytila osm prisernu uzkost, vedela, som , ze uz to nikdy nebude ako predtým, asi rok mi trvalo, kym som sa vyzliekla na verejnom priestranstve, citila som sa strasne zranitelna a znicena, ale schudla som, trosku pocvicila, niektore veci ostali, ktore nejde zmenit, ale naucila som sa prijat samu seba a samozrejme, ze by som nemenila, ale na taky ten privatny šok ma narok kazda zena a malo sa o to kedysi hovorilo, lebo nebolo pochuti a moderne o tom hovorit, zena mala vsetko prehltnut a byt ticho, teraz sa mamicky uz neboja hovorit o svojich pocitoch ani o tom, ze sa im nechce v noci vstavat :)) tým neznamena, ze svoje deti nemiluju

Sejla

Lulita, no istotne si materstvom získala oveľa viac než stratila.. Vraj žena po pôrode nadobudne viac sebavedomia. Niektorým práve to uškodí, ale tebe to očividne pomohlo;) ..teda že sa teraz cítiš slobodnejšia.