neviete prosim ci sa da zablokovat posielanie sprav na facebooku?
Je to mozne?
ano, len o nastaveni komentarov som nic nenasla. nepaci sa mi ako to stale obnovuju a obnovuju a coraz horsie sa vsetko hlada!
no velmi pekna pesnicka :)
je to mozneeee
aby si miloval aj nemozne dieeeevca?
je to mozneee
aby si miloval aj nemozneee dieeeeevcaaaaa.... je mozne nemozneeee
pamatam si na to, lenze pochybujem zeby to nejaky moj priatel urobil. a nechcem mat uz vsetko takto pristupne, lebo ten facebook je nieco hrozne. bez neho nie su zase ziadne kontakty a fakt clovek aby na nom nic nerobil, lebo kazdy vidi a kontroluje co robis.
istú dobu po FB behali také statusy, že ak nechceš, aby niekto iný nevidel čo si lajkla a okomentovala, tak blabla bla proste musíš niečo urobiť ..pravdupovedaic neviem čo to je, nejaký tvoj priateľ musel niečo urobiť ...
dakujem philips a este by som sa chcela opytat poslednu otazku :) ze ci sa da nastavit sukromie na to aby NIKTO nevidel moje prispevky ktore k niecomu napisem, alebo ked lajknem na "paci sa mi to" ani v tom pravom panely. da sa to?
Priamo zablokovanie správ nie, ale môžeš ho nastaviť tak, že jeho správy pôjdu do spamu. Teda kedysi to tak išlo, neviem, či aj teraz. :)
Človek, ktorého zablokuješ ťa nevidí vôbec. Akoby tvoj profil ani neexistoval. :D
a bez blokovania cloveka? len tak vseobecne, zeby mi nikto, absolutne nikto nemohol poslat spravu?
inak ked daneho cloveka zablokujem, tak bude mat pristup k mojej nastenke a k mojim prispevkom?
Da bez problemov, ak zablokujes toho konkretneho cloveka - ja tak mam par ludi bloknutych.