Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ sa mi vyhráža

Príspevok v téme: Priateľ sa mi vyhráža
fearful

Ahoj, mam problem s priatelom, s ktorym som len kratko, asi 3 mesiace. Myslela som si, ze je vsetko v poriadku, ale asi stracam ruzove okuliare a zacinam si vsimat jeho netaktne a nepekne spravanie voci mne. Aby som to skratila, som typ dievcata, ktore rada podpichuje ostatnych a posmieva sa im, priznavam, ze to robim aj priatelovi. Aj napriek tomu si nemyslim, ze si zasluzim aby mi naznacoval, ze ma udrie a vyzameta so mnou zem. Mozno to len zbytocne zvelicujem a prehanam, neviem. Mam cakat kedy sa slova zmenia na skutky? Alebo to ukoncit aj ked on tvrdi, ze je to len zo srandy, ze to nemysli vazne?

ambrozia

Čo nechceš aby tebe robili, nerob ani tým druhým. Prestaň sa posmievať priateľovi a uvidíš, ako sa bude správať. Alebo sa s ním rozíď.

hrac

Tak ty sa nenechas urazat ale vsetkym sa posmievas? A aj svojmu priatelovi? Byt nim vlepim ti facku a odidem od teba ;) ty inteligentna zena :D

fearful

Kde som sa to ocitla? Som snad v praveku, kde zena musi udrziavat ohen, starat sa o deti a drzat hubu a krok? Co ste vy chlapi za stvorenia, ze by sa zeny pri vas mali ponizovat a tancovat vam okolo zadku, len aby nahodou neschytali par faciek? Uz davno neplati, ze zeny su tie hlupe otrokyne, ktore len sedia doma a cakaju na muza. Preco by zeny mali chodit do prace, starat sa o deti, o domacnost a este k tomu sa ponizovat pred muzom, ktory len chodi do prace a uraza zenu??? Ja nie som ziadna chudera a nenecham sa niekym ponizovat, urazat a nikto sa mi vyhrazat nebude! Chudaci su ti, ktori si myslia, ze by si nejaka zena zasluzila facku. Ved zenska a muzska sila sa nedaju ani porovnat. Preto si myslim, ze kazdy chlap by mal zvazit to, aku ma silu a mal by byt natolko inteligentny aby vedel, ze ak donho zena podpichne, je to neporovnatelne s fackou, ktoru by jej dal a nemal by nad tym ani uvazovat, nie to este to vyslovit.

MirinoK

diagnóza: chudera
odporúčaná liečba: facky dostávať 3-5denne.možné vydzdravenie v priebehu týždna ale možno aj skorej.možno budeš celkom inteligentná a dojde ti to skorej.

Prajem skoré uzdravenie.

MultiLevel

prepac, ale tvojmu priatelovi sa necudujem..
Bud zmenis ty svoj pristup k nemu, alebo bude on k tebe takyto...Som presvedcena o tom, ze keby si nezacala do neho rypat, on ti nikdy take skarede veci nepovie

laurora

Ludia, ved vobec neviete ako to vysmievanie a podpichovanie myslela. Ved aj ja si z ludi, kamaratov obcas robim srandu, ale tak, ze ked nie su totalne precitliveli a vztahovacni, tak to vezmu uplne v pohode a zasmeju sa nad tym. Tiez viem ku komu si co mozem dovolit, ale totalne to NEMYSLIM tak, zeby som niekoho chcela urazit, ci ponizovat!! Ja by som zo srandy nikomu nepovedala, ze s tebou pozametam zem, to hlavne nie je vtipne.
Fearful sama musis vediet ci si mas mieru ku komu si mozes co dovolit a ci vies byt aj dostatocne dipolamticka...a hlavne nesrandovat s vecami na ktore su ludia fakt citlivi (vsetci take mame). Ak ano, potom je priatel fakt netaktny a to co vravi, moze svedcit aj o jeho prudkej povahe...ide o to, na ktoru tvoju narazku takto zareagoval...