Priateľ sa mi vyhráža

Príspevok v téme: Priateľ sa mi vyhráža
fearful

Ahoj, mam problem s priatelom, s ktorym som len kratko, asi 3 mesiace. Myslela som si, ze je vsetko v poriadku, ale asi stracam ruzove okuliare a zacinam si vsimat jeho netaktne a nepekne spravanie voci mne. Aby som to skratila, som typ dievcata, ktore rada podpichuje ostatnych a posmieva sa im, priznavam, ze to robim aj priatelovi. Aj napriek tomu si nemyslim, ze si zasluzim aby mi naznacoval, ze ma udrie a vyzameta so mnou zem. Mozno to len zbytocne zvelicujem a prehanam, neviem. Mam cakat kedy sa slova zmenia na skutky? Alebo to ukoncit aj ked on tvrdi, ze je to len zo srandy, ze to nemysli vazne?

fearful

Ahojte, aj keď neviem, či to niekto sleduje, asi nie. Ale ak by predsa len niekoho zaujímalo ako to skončilo, tak sme sa asi pred dvoma meiacmi rozišli a bolo to to najlepšie rozhodnutie. Ako som už predtým spomínala, je agresívny a násilný a som rada, že som to skončila skôr než mi ublížil. Ale aj tak ďakujem za všetky rady aj za kritiku. :)

vinea

fearful...napísala si, citujem: "Ja nie som ziadna chudera a nenecham sa niekym ponizovat, urazat a nikto sa mi vyhrazat nebude!"
Tak prečo to robíš iným??!
Nezabúdaj, že platí "S čím kdo zachází, tím také schází."
Ak sama sa správaš hlúpo urážlivo atd atd k iným....tak sa nediv, ak sa Ti to raz skôr či neskôr od hocikoho vráti ako bumerang späť a je jedno, či Ťa to potom bude bolieť fyzicky psychicky atd...a to nemusí byť len od priateľa ale aj od iných žien či mužov.
Aj tak sa mu čudujem, že s Tebou ešte vôbec stále ostáva

lea128

Ambrozia viem, ze nedostala facku, ale zdalo sa mi, ze sa zastavala toho, ze ked dostane facku zena je to horsie, lebo chlap je velmi silny. Ja to len so silou nespajam, je pre mna rovnako drze. A ona ani neuviedla priklad ako srandovala ona, takze preto nemozme vediet co ho viedlo k takej reakcii.. ale ked na nho rovnako utocila aj ona, tak sa mu necudujem... Len ste sa tu do nej hned obuli a pritom ktovie ako to presne bolo...

lea128

Ale vy ako viete, ze sa sprava az tak sprosto a drzo?? :D Vsetci sa tu tvarite, akoby ste dievca poznali ale co ak mu povie fakt nieco zo srandy na zasmiatia a on nato zareaguje hned tak ostro? Lebo su proste ludia, ktori radi druhych podpichuju, tiez takych poznam, no v zivote by som sa neurazila. Hoci s tou fackou co pisala, fackovat by sa nenali rovnako ako aj zeny tak aj muzi. Ja to nerozlisujem podla sily. Facka vo vztahu je proste rovnako ponizujuca ako pre zenu tak aj pre chlapa. A nikto tu nevravi, ze zena musi behat behat okolo ohna a drzat hubu a krok, ale tiez by nemala prilis vyskakovat a hrat sa na neviem aku emancipovanu a dominantnu zenu. Vztah by mal byt rovnocenny. Ked tvoj priatel je na podpichovanie zo srandy citlivy, tak sa podpichuj s kamosmi a s nim sa bav inak...

spleener

Ako to že ťa vôbec niekto chce ked sa tak sprosto chovas k ľuďom? Ten tvoj priateľ bude asi tiež "kvalitný".

Maoam

otazka znie, preco to robi, preco provokuje, podpichuje a vysmieva sa, ci si tym nieco kompenzuje (osobne problemy, frustracie, komplexy) alebo je jednoducho nespokojna a nevyrovnana so sebou a svojim zivotom alebo ma na to iny dovod...

kazdopadne nech sa necuduje reakciam ludi na jej spravanie, pretoze su normalne...

ona smie - ini uz nie :DDD

priamka22

fearful ty radsej sklapni, robis zenam akurat hanbu. ak si myslis ze mozes niekoho len tak bez nasedkov provokovat, a to je jedno ci ide o muza alebo zenu, tak si na omyle a vobec by nezaskodilo keby ti to niekto pripomenul aj rucne-strucne. nie si stredobod vesmiru, tak sa spamataj