mam 21, mam problem v tom, ze sama neviem dosiahnut orgazmus a ani pri milovani, vzdy ked sa blizi vrchol musim prestat, mam zrazu neprijemny pocit a uz ma to prestane vzrusovat....
vyvrcholenie
Ahoj, no to som este nepocula , v tom najlepsiom prestat, myslim si ze mas porusene nervy, chod sa liecit, sory.
help - predpokladam ze si orgazmus este nezazila ak s tym mas problem.. skus sa viac uvolnit a nebat sa, skor sa na to tesit ked uz citis ze pride vyvrcholenie
ahojte ja som gay a mam chlapca ale ja to dosiahnem vždy a on nie asi sa bojý alebo čo je to divne ..
Nestraste chlapca, tieto priznaky su az v neskorsom stadiu tehotenstva :) Neprejavuje sa to od prveho tyzdna.
P.S. Nabuduce si chlapce rozmysli co robis ked ti to moze zrujnovat zivot ;)
je to všetko v tvojej hlave !!!! Zrazu začneš myslie´t na milión iných vecí a prestaneš vnímať partnera, v tvojej hlave sa to prepne a potom už nič necítiš. Normálka. Treba úplne zmeniť myslenie. A tým nemyslím, aby sa z teba stala nejaká nymfomanka alebo čo, ale mala by si začať pokladať sex za normálnu vec. Asi si tu bude vačšina myslieť že mi šibe, ale je to tak. To ti potvrdí každý sexuológ.
Help ja ti poviem že to sa stáva aj mne, mám zrazu taký pocit že robim niečo zlé! Tak prestanem a kašlem na to!
Ahoj! A preco by si mal mat z toho neprijemny pocit? Nemalo by to byt naopak? Proste to len dokonci a ver tomu, ze ten Tvoj pocit sa zmeni na nieco super... :-)