Pocit ako pri menštruácii, no žiadna krv

Príspevok v téme: Pocit ako pri menštruácii, no žiadna krv
Janka18.1

Prosím vás pomôžte mi. Už od stredy mám pocit, akoby som mala menštruáciu, no krv stále žiadna a to je už sobota. Naposledy som mala 2.5. a takže dneska je to 31. deň. Všetky príznaky mám..bolí ma brucho ako pri menštruácii, vyjédam sladkosti, bolia ma kríže, prsia. Už som si dala aj horúci kúpel na vyvolanie menštruácie a dneska večer som si dala červené víno. Dúfam, že čím skôr mi menštruácia príde. A tak sa chcem spýtať...stalo sa toto už daktorej z vás? Existuje niečo také, že menštruácia ale bez krvi? Pohlavný styk som nemala, jedine také tie vecičky, takže si myslím, že tehotná nemôžem byť. Viete mi poradiť čo by to mohlo byť? Mám problémy s vaječníkmi alebo možno s močovými cestami (ešte mi presne nezistili čo). Môže sa stať, že to má dáky súvis s tým? Prosím vás poraďte.

Agnes998

No ak by tie bolesti aj nadalej neprestavali ci sa zhorsovali, tak chod radsej k lekarovi. Ja som raz mala pocit ako pri menzese, take iste bolesti a bol to zapal. Ale vtedy som to ani dostat nemala.

Janka18.1

Ty si an to dáky veľký odborník. Normálne sa pýtam, pretože mám zdravotné problémy a potrebujem vedieť, či to má niečo spoločné s tým alebo nie, keďže mám takých sprostých doktorov ako mám. a nie je normálne, aby som cítila, že zo mňa ide krv, že normálne cítim to ako vždy pri menštruácia a aj tak čistá vložka. Už kvôli tomu neviem spávať ako ma aj brucho bolí a nič. Za to, že si chlap, tak si veľký frajer nemyslíš si? krámy mám už 8 rokov, od mojich deviatich rokov, takže kľud dobre? normálne sa tu pýtam a čakám normálne odpovede. ako môžeš vedieť, že je to normálne vlastne? čo ak nie a len tá tvoja to tka má a má popritom dáke zdravotné problémy o ktorých ani nevieš hmmm? :)a tie vaječníky ma nebolia len tak, ale mám s nimi normálne zdravotné problémy..

fero11111

boze dokola to iste :D neuveritelne hej stava sa to kazdej aj tej mojej pocuvam napr. tyzden jak ju bolia vajecniky prsia cicky bradavky setko nic nove normalka ach jaj ... pises jakeby si mala 13 a 1 kramy