Už neviem ako sa mám dostať s problémou. Neviem či to mám nazvať depresiou. Jednoducho problem je v tom že ma sklamala vlastná rodina, najlepšia kamarátka, neviem či môžem veriť vlastnému priatelovi, pretože asi aj on ide proti mne. Myslím si to preto, lebo sa odohralo dosť toho veľa, a myslím si že môže byť za tým aj môj priatel ktorý zrejme o všetkom hovoril mojej už teraz bývalej kamarátke. Ked sme boli pohádaný s priatelom tak o všetkom vedela a dokonca bola na jeho strane. Chodili mi aj urážlivé rp na pokeci, a bolo tam toho veru dosť. Všetky rp sa týkali mna a hlavne samé urážky a dosť háklive veci z môjho súkromia ale doteraz som nezistila kto to vlastne je. A behom týchto 2 mesiacov to výustilo už do takých extrémov že som musela ísť až na políciu, kvoli tomu že boli na mna udané nepravdivé udaje, týkalo sa to toho že ma niekto udal na sociálku,že sa nestarám o svoju maloletú dceru. Tam mi vela nepomohli ale aspon viem že to bola moja byvala kamaratka pretože sa sama prezradila a môj priatel miesto toho aby jej aspon vynadal povedal nech to nechám tak. Fakt už neviem ako sa s toho dostať s tej neistoty, pretože mi nikto nechce ani pomôcť. Fakt neviem
Neviem už ako sa s toho dostať
myska - nemas za co, na to ze mas 21, si uplne OK a proste zacinas spoznavat realitu taku, aka je, ono ludi, na ktorych sa fakt da spolahnut, je zalostne malo, ak clovek nema to stastie, ze ma za sebou stabilnu familiu a dobreho priatela/partnera po boku a mozno este jednu skutocne dobru kamosku,tak je to dost biedne
velmi vela ludi ma iba seba samotnych
ber to tak, ze najlepsie urobis, ked sa budes vzdy spoliehat iba sama na seba a mozno ta obcas niekto pozitivne prekvapi, ked ti pomoze v tazkostiach alebo kritickej situacii, ale vychadzaj z toho, ze drviva väcsina sa ti obrati chrbtom, rsp. si ta ani nevypocuje, alebo to obratia proti tebe, cest vynimkam
prajem ti vela sil a ano, sustred sa na seba s tym, ze buduj seba samu vratane svojej vnutornej sily a stability, aby si sa mala o co opriet
ďakujem za tieto prispevky a mate určite pravdu, viac sa sústredím sama na seba a začnem sa tešiť zo života a určite som nabrala aspoň nové skúsenosti. Síce mám len 21, ale aspoň viem ako sa budem k veciam stavať
a este nieco: musis si proste pomoct sama, ked niet nikoho, kto by ti pomohol (ok, tu na fore ti ludia chcu dobre a davaju ti rady...), tak sa musis sama zmobilizovat, taketo situacie su potrebne, vedu nas k tomu, aby sme zosilneli ale aj k tomu, aby sme sa naucili selektovat ludi okolo nas....
myslim, ze vela vlastnej energie stracas prave na tych ludi, od ktorych ocakavas pomoc (a v normalnom pripade by aj mali byt tymi, ktori su na tvojej strane a pomozu ti), ale v reale su proti tebe...
chce to inych ludi, ale najmä to chce sebauvedomenie sa a uvedomenie si reality, toho, koho okolo seba mas a polozit sebe samotnej otazku - chcem ich okolo seba mat?
keby oni neboli, mala by si tej energie na seba samu viac, ver mi
pretoze by si ju nestracala na neustale recidivujuce sklamania z toho, ako sa oni spravaju, sustred sa na seba a mobilizuj sa a na nich kasli
ak mas takehoto 'priatela', tak nepotrebujes ziadnych nepriatelov vo svojom zivote...
pre teba by to mal byt jasny znak toho, aby si z takeho vztahu odisla
vzdy lepsie sama so sebou ako s ludmi, ktorym jednoducho nemozes doverovat, vykecaju tvoje najintimnejsie veci, ktore si im zverila a ked si v najhorsich a najtazsich situaciach, namiesto toho, aby ta podrzali, este si do teba kopnu a obratia vsetko proti tebe...
porozmyslaj nad tym, KOHO mas okolo seba..
A naozaj je to tvoj ,,PRIATEĽ,,? Pretože podľa toho čo píšeš... Prečo by to mala byť hneď depresia? Skôr sa hneváš, bojíš sa a nenachádzaš v nikom istotu.