Ako na vlastnú psychiku alebo dá sa nejak ovplyvniť? Ani neviem či som položila správnu otázku.. Napíšem jednu udalosť z môjho života. Mám isté problémy, zdravotné (ženské). Pri jednej z preventívnych prehliadok mi lekárka oznámila, pri sonografickom vyšetrení, že niečo nieje ok. Že niečo tam mám, bol to neznámi útvar (nezhubný nádor). Budeme to sledovať, nerobí vám väčšie problémy a kontrola o 3.mesiace. Nejaké lieky k tomu a čakať. Tak najprv som sa z toho poriadne vyrevala doslova, ale potom som si povedala, že musím niečo preto urobiť a základ je byť bez stresov, ved sa nič nedeje. Aj ked nedá sa to celkom, ale aspoň som sa snažila. Prišla kontrola, zlepšenie, ten útvar sa mi zmenšil o polovicu, tešila som sa a verila dalej že nabudúce už nebude. Ako plynul čas bolo aj dobre aj zle,,pri každej väčšej bolesti som vedelaže niečo sa deje. A ked prišla znova kontrola,,výsledok bol taký že objavil sa mi jeden nový útvar a ten predchadzajúci sa mi zväčšil. Tak v tomto smere si myslím, že tá psychika sa nedá nejak potlačiť aj keby človek chcel. Ktosi mi raz povedal, že príliš skoro sa vzdávam. A asi aj taká som, že aj ked vykročím do boja, vzdávam to pri najmenšom neúspechu. A myslieť si, že bude to fajn..to sa ani nedá. Lebo ked sa človek nato pozrie reálne, aké sú dnes výhliadky do budúcna, kam smeruje medicína nikde! Moje dalšie vyšetrenie má byť o 5.mesiacov. Čakať ten dlhý čas..že čo bude a ako bude..a ako nasmerovať psychiku, tak to neviem. Dostala som nejaké lieky + si mám kúpiť niečo ako výživový doplnok..volá sa to Indonal Woman..stojí 50e. Ak má človek väčšie problémy investuje aj nemožné. Ale aj tak by som sa opýtala, ak by to náhodou čítala nejaká ženská, či nemá skúsenosti s týmto. Či to vôbec má význam, sama lekárka mi povedala, že jeto iba doplnok a ja neviem, či vám pomôže, rozhodnutie je na vás..asi toľko..
Mám hlavu plnú myšlienok, aj ked vykonávam nejakú činnosť nedá sa mi nemyslieť,,a neviem ako zahnať, potlačiť myšlienky,,lebo je ich priveľa.