Časté močenie, som v tom?

Príspevok v téme: Časté močenie, som v tom?
carmenn

zdravím. pred 10 dňami som mala s manželom nechranený sex, urobil sa do mňa ale nie tak celkom, neskoro ho vytiahol. ale to nie je problém, lebo obaja túžime po babatku, ale od včera som prišla nato, že potrebujem často čurať, aj 1x v noci sa budem a potrebujem na wc, a cez deň aj 4-5x čo nebolo u mňa tak často. môže to byť príznak tehotenstva? Nie je to skoro? Počula som, že aj časte močenie môže byť príznakom. Test sa chystám urobiť cez víkend. ďakujem

sade8

no ak pijes dostatocne cez den nie je to nic nenormalne...aj tak sa len uistujes co ak.....a dozvies sa to aj tak nakoniec az sama....

lilyiankaa

mne sa tiež nezdá, že by si často chodila na záchod, práveže sa mi to zdá málo, ale jasné, že ak si zvyknutá inak, tak sa ti to zdá "čudné" ... test si urob až po vynechaní menzesu, teraz budeš zbytočne 10 dní po nechránenom styku ho robiť ..

Kvety zla

Meska ti uz menstruacia? Ak nie, priznaky este nemas. Mimochodom, chodit v noci raz na toaletu a cez den 4-5 krat je uplne normalne, hlavne ak mas dostatocny prijem tekutin.