Bude to fungovať?

rita

Ahojte zuzanka 2424, kvietok, majula, gazometer, damaxy.Ďakujem Vám za podporu.Píšem Vám,iba preto, aby ste sa tešili spolu so mnou, pretože včera mi povedal, že odcestuje spolu so mnou.Pretože to bez zo mňa asi nevydrží.Dúfam, že to dodrží a odcestujeme spolu.

damaxy

z ludovej slovesnosti zide z oci zide z mysle nezabudni to plati uz vela rokov co oci nevidia srdce neboli tak rozmyslaj

gazometer

Moze to fungovat, ale dlho urcite nie. Mam kamosa, ktory mal takyto vztah a pri tom mal aj ine baby...nakoniec najhorsie pochodila jeho priatelka. Tak si to rozmysli!

majula

Ahoj, vsetko zavisi od Vas a od toho, aku mate medzi sebou doveru. Pises, ze sa velmi lubite a z toho usudzujem, ze by to nemal byt velky problem. Ja som v Prahe, priatel doma v Trnave a poviem Ti, niekedy je to tazke, ale da sa. Laska a dovera Ti velmi pomozu a v dnesnej dobe nieje problem byt denno - denne v kontakte. Tak sa neboj. Ak mu budes velmi chybat pride za Tebou, uvidis. Drzim palceky.

kvietok

podla mna to fungovat nebude, aj ked sa mate radi, lebo potreba je potreba...
ale na druhej strane sa to neda povedat na 100%, lebo my nepozname vas vztah... to musis vycitit sama!

zuzanka2424

Ak sa naozaj veľmi ľúbite tak ostante spolu,viem aké je to ťažké keď niekoho strašne miluješ a nemôžeš byť s ním.Ak ťa naozaj ľúbi pôjde s tebou.Pápá