Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zozeru ma komare!!!!!!!!!!!!!!!

Príspevok v téme: pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zozeru ma komare!!!!!!!!!!!!!!!
Veronika L.

Prosim poradte niekto nejaku ucinny prostriedok alebo odpudzovac na komare,ktory naozaj funguje a nie je financne narocny.

Moj problem spociva v tom,ze byvam v rodinnom dome v podkrovnej izbe a oproti oknu mam zahradu,kde mame same nadoby s vodou na polievanie a taktiez len par metrov od domu mame potok co je velkym lakadlom pre komare.Staci, aby som otvorila nachvilu okno a mozem si byt ista,ze vecer sa zacne kazdodenny kolotoc.Okno vsak otvarat musim v letnych mesiacoch alebo aj ked je cosi teplejsie je tu velmi dusno,predsa len je to podkrovie a navyse vydychany vzduch je tiez zla vec. Som vsak na komare o cosi citlivejsia ako ini, miesto ustipnutia mi velmi napuchne a chyti ma taka bolest,ze miesto si vzdy rozskrabem do krvy vysledkom coho su doskriabane ruky aj nohy a kopa chrast alebo nepeknych flakov. Navyse sa rano budim ustata a nevyspata lebo v noci sa pravidelne budim bud na ustipnutie a nesnesitelne stipanie alebo ich hlusim papucami, je to hrozne!!!!!!!!!!!!!!! Pomozte prosim. Vopred dakujem