pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zozeru ma komare!!!!!!!!!!!!!!!

Príspevok v téme: pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zozeru ma komare!!!!!!!!!!!!!!!
Veronika L.

Prosim poradte niekto nejaku ucinny prostriedok alebo odpudzovac na komare,ktory naozaj funguje a nie je financne narocny.

Moj problem spociva v tom,ze byvam v rodinnom dome v podkrovnej izbe a oproti oknu mam zahradu,kde mame same nadoby s vodou na polievanie a taktiez len par metrov od domu mame potok co je velkym lakadlom pre komare.Staci, aby som otvorila nachvilu okno a mozem si byt ista,ze vecer sa zacne kazdodenny kolotoc.Okno vsak otvarat musim v letnych mesiacoch alebo aj ked je cosi teplejsie je tu velmi dusno,predsa len je to podkrovie a navyse vydychany vzduch je tiez zla vec. Som vsak na komare o cosi citlivejsia ako ini, miesto ustipnutia mi velmi napuchne a chyti ma taka bolest,ze miesto si vzdy rozskrabem do krvy vysledkom coho su doskriabane ruky aj nohy a kopa chrast alebo nepeknych flakov. Navyse sa rano budim ustata a nevyspata lebo v noci sa pravidelne budim bud na ustipnutie a nesnesitelne stipanie alebo ich hlusim papucami, je to hrozne!!!!!!!!!!!!!!! Pomozte prosim. Vopred dakujem

eliiii

najucinnejsi sposob je pristrojcek do zastrcky,neviem ako sa to vola,no stoji to okolo 300 sk Ja to vzdy dam na noc do zastrcky a to komare odpudzuje.No a myslim ze aj tie sietky na okno by mali byt.

jano11

Ahoj mne velmi pomaha Biolit do el. zasuvky. Ked si kuois ten strojcek co je asi 150 SK potom vrazis raz meacne do toho asi 70SK. A mam otvorene okno celu noc a ziadne komare. NAozja to pomaha....

71gloria

Áno, konkrétne B1 VITAMíN-mení pach potu, čo komáre neznášajú.Na tanierik si položiť plátky citróna poprepichované klinčekmi, komáre neznášajú aj pach paradajok zasadených v kvetináči.

aljoska

Jest B vitamín ako radí panika a ja mám dobré skúsenosti s repelentnou indulonou.Aj sietka je dobré riešenie.

fraisee

repelenty existuju, aj tie elektricke, co strcis do zastrcky a sietka na okno je tiez dobry napad, len musi byt riadne husta

zrrzka

ta sietka je najlepsie riesenie, pripadne do okna si dat muskaty.. ja som si kupila v drogerii obycajnu mast proti komarom a pomaha to.. inak tiez pritahujem komarov jedna radost

zuziky1

Moj bývalý priateľ mi stále radil, aby som na okno dala nádobu s octom, vraj ich to odpudzuje, ale zatial som to neskúsala.