Caute, uz asi 2 tyzdne mi pravidelne na jednej strane puka krk, otocim sa doprava cez jeden bod puk, otocim sa naspat zase to vtom jednom bode pukne a zivot ide dalej, lekar homeopat mi povedal ze je to vlhkost a prejde to + dal mi niake tabletky, po dvoch tyzdoch to preslo to vrzgania krku a neviem si stym rady, nevedeli by ste mi poradit scim mam problem a cim to je? :( dakujem
Krcna chrbitca problem?
nerobim kruzive pohyby.jednoducho napnem krk a hlavu otočím do boku na jedno plece a potom na druhé.Kedysi som to nevedela,nic nepraskalo.potom som sa to ani neviem preco a neviem uz ako naucila.
Adika,
a to si krcnu chrbticu ako praskas? Fakt si to neviem predstavit. Ak robis kruzive pohyby a pritom Ti praskoce, tak OK. Ale to asi tak nebude, tak napis, som zvedava.
ja si casto praskam krcnu chrbticu.bude sa mi triast hlava?mozem si nieco sposobit?neboli ma ked to praskam.
Tak ako je to s tym vrzganim :D? Preslo po tych dvoch tyzdnoch alebo nie? Zivot ide dalej, bud optimista. Aj vrzganie, vlastne skripanie :D patri k zivotu. Ale cvicenie by bolo v pripade vrzgania aj nevrzgania prospesne. Tak sa usmej a hladaj vhodnu partu do posilnovne - vsetko ale primerane veku a diagnozam.