Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo nie som normálny

Príspevok v téme: Prečo nie som normálny
boy778

Zdravím .. ja už neviem čo mám robiť :( vôbec sa mi nedarí .. v škole mám celkom dobre známky ale na praxi nič neviem :((( všetko poseriem .. a najhoršie na tom je že všetko poseriem len ja :( vôbec ma elektrika nebaví ale vždy sa to snažím spraviť :( ale ono to proste nejde .. v triede nemám žiadných kamarátov len nepriatelov ktorý sa smejú z môjho nešťastia :( všetci su proti mne :( už len čakám kedy skončím školu lebo už som na dne a dúfam že to tam vydržím a nebudem mať samovraždné myšlienky ktoré mávam dosť často : (

orionka

zmen skolu,neucis sa pre znamky,ale pre seba,skola raz skonci,urcite zmaturujes,ale co potom,ked sa tym budes mat zivit,budes mat papiere na to co ta nebavi,takze predpokladam,ze sa prestanes vzdelavat v tom odbore a namiesto zvysovania svojej odbornosti a ceny na trhu prace,pojdes opacnym smerom,alebo budes ako nekvalifikovany pracovnik,co tiez nie je nic moc,takze zmen skolu,ktora ta bude bavit,ale treba mysliet aj na to,ci ta to v buducnosti uzivi,poznam vela ludi,co sa na to dali,na inej skole sa im darilo a hlavne praca ich naplna,takze niet miesta na zle myslienky...

tiezsommama

ahoj, chod ku psychologicke co najskor.
nie preto, ze by si nebol normalny. trapis sa a treba s tym nieco urobit,kym nie je neskoro. jedno ku ktorej. TT je velke mesto, urcite tam je nejaka dobra psych.

boy778

skola miy problemy nerobi ale prax :( a bojim sa ze prepadnem co by som neprezil ... je to onicom ked sa tomu nerozumiem lebo som aj dlho chybal lebo som mal mensie problemy ...no budem sa snazit skolu dokoncit a keby prepadnem tak pojdem na inu skolu

orol

Ho-ho-hó, ty mas daleko od nenormalnosti

-v skole mas celkom dobre znamky
-co o mnohych v triede nemozno povedat
-a ze ti nejde prax?
-z toho si nic vazne nerob
-mnohym ludom nejde prave prax, alebo ucenie
-vsetko sa po case dostane do normalu
-dolezite je dokoncit skolu a nie ci ta bavi, alebo nebavi.

Agnes998

Urcite si sikovny, ale holt na nieco ine. Vela mladych si vybere zlu skolu, lebo v 14-tich malokto vie, co ho vlastne bavi a cim chce byt. Tvoju poziciu medzi spoluziakmi zhorsuje fakt, ze ti to na praxi nejde a ze si v tom nemehlo. Keby si studoval to, co ta bavi a na co mas vlohy, bolo by vsetko uplne ine. Kolko ti chyba, este rok nie a koncis, tak to uz nejako vydrz. Ked si na tom tak vazne, ze mas samovrazedne myslienky, urcite navstiv psychologicku, mnohi ludia maju voci nim odpor ze psychologovia su len pre psychopatov a pod., ale vobec to tak nie je! Psychologovia su tu pre uplne normalnych ludi, ktori maju proste len zle obdobie v zivote. Urcite ti velmi pomoze uz len to, ze sa budes mat komu vyrozpravat, niekto ta vypocuje, pochopi, ukludni. Predpokladam, ze teraz sa nemas velmi komu zdoverit.

Mimulus

Prečo si myslíš, že nie si normálny? A položil si si niekedy otázku - čo je to byť normálnym???
Možno tí, ktorými sa obklopuješ sú nenormálni. Pamätaj si jedno normy sú dané spoločnosťou a týmto svetom, ak chceš byť sám sebou, mať svoje názory, robiť si čo chceš tak to nepôjde. Môžeš však niečo dokázať tým že všetkých prekonáš - napríklad v škole známkami, v nejakom športe...
Je to len na tebe - normálny človek podľa mňa neexistuje.

ta3

upokoj sa, nie si nenormalny len si si vybral skolu, ktora Ta nebavi a preto vsetko na praxi ako hovoris poseries, no a Tvoji spoluziaci su este pubertiaci, ktori sa na Tvojich trapasoch radi zabavaju, ale keby si im ukazal lahostajnu tvar, premohol sa a dal najavo, ze ich blbe poznamky nemas ani v spodnej pate, urcite by ich to casom preslo, deti a pubertiaci vedia pekne sikanovat tych citlivejsich a ktori sa daju a bohuzial niektore slabe povahy to riesia samovrazdou, Ty mas uz 17, vies, ze to uz dlho nepotrva, tak sa obrn a vydrz, samovrazda je to to najhorsie riesenie, tak dufam, ze si natolko rozumny a ze sa nou uz nebudes zaoberat, zmobilizuj zvysky svojich psychickych sil, na posmesky sa vykasli, zacnes lepsie spavat a hned svet bude ruzovejsi a kamaratov si hladaj mimo svojej triedy, drzim Ti palce