hrčka

panika

mozno uzlinka..radsej chod na gyndu. (ak chces nazor lekara -sice ked to nevidi, tak neviem-skus polozit otazku do temy Gyn. vys. co by ste chceli vediet)

amazonka

Ďobrý deň, nahmatala som si hrčku okolo vchodu do pošvy na pravej strane, je veľkosti asi ako čerešna, neboli. Ale začina sa mi robiť aj na ľavej strane a ta boli, može to byť vážne?

doc

na slnko nie len ak by ti nasadili antibiotiká. a až budeš mať potom tak sama uvidíš čo ti rana dovolí. nemá zmysel sa do niečoho siliť.

ethel

slnko by až tak nevadilo ale to cvičenie by mohlo aj bolieť aj natiahnuť stehy,takže dva týždne minimálne necvičiť!Asi ide len o tukovú hrčku,to by vedeli urobiť aj v lokálke a ideš domov hneď...

dada

díky za odpoved.Hrčku tam mám už 10 rokov je mäkká a vždy mi tvrdili že je to Ok,ale vadí mi z estetického hladiska je ju velmi vidiet hlavne v lete.Chcela som vedieť ako dlho sa treba chrániť po zákroku slnka ako dlho nemôžem posilovať ruky pretože sa venujem cvičeniu.

ethel

dada,v podstate nejde o velký zákrok,takže pobyt v nemocnici je závislí od hojenia.Teda ak bude všetko ok,môžeš ísť domov už na 3 deň.Maximum týždeň.Mňa zaujíma tá hrčka...aký máš ešte problém,že ti tam vznikla?