Každý píše inak. Je dobré jesť 5x denne, pravidelne, čiže aj po 18tej ? Alebo je lepšie nejesť večer vôbec ?
Jesť či nejesť po 18tej?
Mili mas pravdu.
Smejte sa, ale ja to myslim vazne! Sama robim nocne smeny a neviem si predstavit, ze by som od 18. hod. vecer do 6 hod. rano nic nezjedla (teda dokopy 12 hodin nic nejedla) a pritom v praci behala okolo pasu pri linke a popritom dvihala asi 10-15 kg materialy a vyrobky?
mili mas pravdu, aj ti, co robia nocne zmeny v posteli :-o)
milli11 :D
A co ludia, co robia nocne smeny? Pre nich nejest po 18. hod. by bola blbost, co?
Jasné, že jesť :)
Skor prikladam vyznam tomu,ze vecera by mala byt tak 2-3 hodiny pred spanim
a nie striktnemu 18:00, resp. po
Cize ak chodis spavat napr. o 22:30, potom je vecera o 18:00, 19:00 namieste.
ja jem aj 10x krat denne, a mam 53 kg avsak pri vyske 160cm
Moze sa hovorit a pisat co kto chce ci sa ma jest po 18-tej alebo nie, zalezi aj dost kedy clovek chodi spat ked je niekto hore do pol noci tak mu urcite nebude stacit jets naposledy o 18-tej a celkovo taketo kraviny ze jest do 18-tej naposledy si moze dovolit osoba ktpra nema problemy napr so zlcnikom, aj keby ostanem hladna viac ako 3 hodiny nafukne mi brucho a dostanem bolesti zlcnika kde mi pomoze uz len No-spa
ono kludne jedz aj po 18 00 ale treba dat pozor co... napr taku mrazenu zeleninu si drbni do vody ale zase ziadnu cokoladku.... na tu bol cas pred 18 00 a vseobecne zalezi kedy ides spat