Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jesť či nejesť po 18tej?

Luiza

Ja si myslím, že jesť by sa malo aj po 18-tej. Ísť spať s prázdnym a škŕkajúcim bruchom určite nie je zdravé. A to sa už nejdem vyjadrovať ani o nasledovných snoch:)

doubledog

tak veru, ludia sa casto zbytocne prepchavaju, jedavaju prilis casto a vela
a takto si skor zhorsuju metabolizmus

0vecka

2 vitavi nauc sa pocitat ci povies 18 a 8 alebo 16 a 6 je to stale rovnaka blbost.. ked uz take nieco vravis daj mi nejaku studiu ze je to zdrave o takejto blbosti som v zivote nepocul

vitavi

Ezoterická ovečka, dúfam, že chápeš, čo sú to 2 dni. Keď sa naješ o 18,00 hod, tak ďalšie jedlo by malo ísť až o 8,00 nasledujúci deň. Nie je to dogma, ale kto chce niečo pre seba urobiť, spraví to. Kto nechce, nechápe a robí blbcov z druhých.

0vecka

2 vitavi to su zase nejake ezotericke keci ze 14 hodin? to akoze sa najem rano o 6 00. 12 00 obed a 16 00 vecera a potom 14 hodin hladujem?

akinom007

Ja pokial sa nenajem minimalne pol hodinu pred spanim neprespim a dostanem bolesti zlcnika:( skusala som jest napsoledy 2 hodiny pred spanim a o 3 v noci som sa zobudila na neznesitelny hlad, dala som si glg vody ze takto prekabatim telo a nic nezaspala som ani na sekundu

vitavi

Tak ako je potrebná vonkajšie očista tela každodenným umývaním, je potrebná i vnútorná očista. Tráviaci systém potrebuje stráviť všetky zbytky, odoslať živiny ďalej a pripraviť sa na príjem ďalšej potravy ďalší deň. Ak mu takúto možnosť nedáš a pcháš mu tam stále niečo, zbytky spôsobia kvasenie, hnitie, a vznik toxínov, ktoré spôsobia ďalšie problémy. Prestávka medzi jedlami v dvoch dňoch by mala byť aspoň 14 hodín, prípadne viac.

doubledog

urcite je dobre obcas par hodin nejest, to telu len prospeje.

ale hlavne, netreba tieto veci brat ako dogmu, ze jest presne 5x denne, alebo nejest po 18tej cely cas.

telo nie je mechanicky stroj.

ema123

Niekomu to môže fungovať a niekomu nie. Pre toho, kto sa večer alebo v noci prejedá, chodí stále do chladničky, tomu to môže pomôcť. :-) Môže to byť začiatok k sebadisciplíne a po tom už bude nasledovať iný, zdravší systém stravovania.