Stres

Príspevok v téme: Stres
innerworld

Zdravim. Som v strese. Mam pred maturou par dni a pomoze mi iba ked si vypijem,no ja nechcem stale pit.

Viem,stres prezivaju mnohi,len ja mam aj bez matury v sebe taky emocionalny zmatok,ja som nikdy nebola typ,ktory prilis stresoval,skor to bola taka zodpovednost. Je to pre mna novy stav,lebo este som taky stres nepocitovala nikdy. Aj si hovorim,ze vsetko bude dobre,ale nic.

Chodim na 5 rocnu strednu,takze pred rokom som uz maturovala a taky stres som nemala. Ja sa ani nebojim maturity samotnej ako straty koncentracie,lebo uz par mesiacov mi kolise sustredenie a som akoby v inom svete. Bojim sa,ze to na mna pride pri mature. Bojim sa,ze sa vypnem.

Nejake rady?

innerworld

Lapry:

Ide o to,ze sa necitim pripravena. A vypnut sa snazim zubami nechtami. Minuly rok pred maturou som to dokazala zniest,ale tento rok sa toho tolko v mojom osobnom zivote pomenilo,ze sa mi to cele zlieva.

Mam silne navaly emocii,ktore ma mesiace otravuju, striedaju sa akona beziacom pase a ci matura dopadne dobre alebo zle ja uz nevidim preco by som mala existovat,ked sa mi maju tie pocity stale opakovat. Nevladzem.

Lapry

Určite si dopraj odpočinok a nemysli stále na maturitu, ako to dopadne a tak, skús úplne vypnúť a dopraj si to čo máš rada, pri čom si poriadne oddýchneš a ak na teba príde ten pocit že "to nezvládneš" tak si povedz a skús presvedčiť samú seba že to dopadne dobre. Mne to veľmi pomáha a tiež mi pomáha keď si poviem sama pre seba prečo by som to mala zvládnuť napr. že to viem, že si pripravená to zvládnuť.. Neviem ako tebe ale mne to stále pomôže, tiež aj keď nemyslím na to že to dopadne zle ale že všetko bude Ok.