Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som mrcha

Príspevok v téme: Som mrcha
mrcha

Stala sa mi taka vec, ze som sa zamilovala do dvoch muzov. Teraz, ked sa musim pre jedneho z nich rozhodnut, som v koncoch. Nechcem totiz ublizit ani jednemu z nich. S obomi som stastna. Oni navzajom sa ale nenavidia. Od zaciatku o sebe vedia. A strasne na mna tlacia, aby som sa konecne definitivne rozhodla. Obaja o mna strasne bojuju a chcu ma pre seba. A ja naozaj neviem, co mam teraz robit. Uz som to skusala aj tak, ze to ukoncim s obomi a budem sama. Ale nedokazala som to na dlho. Oboch totiz velmi milujem. Aj ked mi mozno mnohi nebudu verit, ze to sa neda, milovat dvoch muzov. Ale kym sa vam to nestalo, prosim neodsudzujte ma za to. Ani ja som to takto nechcela. Kto ma dokaze pochopit, poradte mi prosim. Co mam robit?

Prezývka

Nema zmysel sa rozhodovat, radite jej somarinu zeny, myslite si ze muzi su taki dementni ze sa ten ktoreho si vyberie nedozvie ze mala druheho pocas vztahu s nim? Aj tak ju necha.
Jednoducho toto klamanie treba skoncit a zacat od 0. S 1dnym a novym.

sususu

mrcha ja ti verim...tiez som to zazila..mna to ale velmi triznilo ze som sa nevedela rozhodnut..a nakoniec som sa rozhodla blbo samozrejme... mozno ti pomoze ked stretnes 3-ho... vela krat sa to takto vyriesi

lienkabiela

Nie si mrcha. Napis si plusy a mínusy a rozhodni sa. Hlavne hlad na charakterove vlastnosti, spolahlivost, to, s ktorým sa cítiš sama sebou a v pohode.

TinaM

no, aby sa oni naraz nerozhodli, ze ta nechaju a zostanes s dlhym nosom.
A to, ze o sebe vedia a nenavidia sa znamena, ze oni vedia, ze spavas a "mas vztah" s oboma naraz?

lorinnes

A to ani jedneho nemiluješ aspoň o čosi viac? Zhdnoť ktory ma ake plusy, minusy..to su takí veľmi podobní? Ja si takuto situaciu neviem uplne predstavit, samozrejme, neodsudzujem ťa...máš to trochu také ošemetné...ale myslím, že aspon jeden musí byt v niečom lepší a musi ti viac vyhovovat...

Prezývka

Priznaj sa im, rozijd sa s oboma, teda aj tak si v ich ociach tymto cinnom uz dost klesla takze to budes mat lahke kedze ta nechaju, odstahuj sa niekde inde a zacni novy zivot s 1 muzom.

Loz ma kratke nohy ak by si sa rozhodla aj dalej klamat, skor ci neskor ta dostihne. Radsej ju pockaj ako keby ta mala chytit v tej najhorsiej chvili.